Forum » Strojna oprema » drajveri za Sata disk ( Toshibo p300d)
drajveri za Sata disk ( Toshibo p300d)
v283009 ::
Pozdravljeni:)
Imam sledeč problem; na prenosnik na katerem je bila nalozena vista sem nalozil xp-je. Nalozil sem jih tako da sem v biosu spremenil eno nastavitev(ne vem kako se rece), saj bi drugace potreboval drugace potreboval gonilnike za sata disk.
Zdej je ze vse nalozeno in dela tako kot je treba;me pa zanima sledeče, ali je potrebno sedaj tisto kar sm spremenil v biosu sedaj spremeniti na predhodno stanje? če je potrebno ali mogoce kdo ve kje bi lahko dobil te gonilnike? model diska je TOSHIBA MK3252GSX ATA.
HVALA
Imam sledeč problem; na prenosnik na katerem je bila nalozena vista sem nalozil xp-je. Nalozil sem jih tako da sem v biosu spremenil eno nastavitev(ne vem kako se rece), saj bi drugace potreboval drugace potreboval gonilnike za sata disk.
Zdej je ze vse nalozeno in dela tako kot je treba;me pa zanima sledeče, ali je potrebno sedaj tisto kar sm spremenil v biosu sedaj spremeniti na predhodno stanje? če je potrebno ali mogoce kdo ve kje bi lahko dobil te gonilnike? model diska je TOSHIBA MK3252GSX ATA.
HVALA
cekr ::
Posodobi Xp-je z zadnjim SP-jem potem pa prestavi nazaj tako, da bo disk zaznan kot sata.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
ender ::
AHCI sicer lahko vklopiš naknadno, vendar moraš prej na silo namestiti gonilnike, kar pa na prenosnikih ni varno (ker Intelovi AHCI gonilniki za XPje ne podpirajo vseh prenosniških čipovij).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka HDD diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3513 (3005) | Grega255 |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4730 (3240) | Jst |
» | sata drivers & biosOddelek: Strojna oprema | 4142 (3812) | jackorsen88 |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6028 (4891) | fredyjetle |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3170 (2829) | markk1 |