Forum » Kaj kupiti » Nakup nahrbrnika za 17" laptop
Nakup nahrbrnika za 17" laptop
rdecaluc ::
Lep pozdrav mene pa zanima, kater nahrbtnik za 17" prenosnik naj izberem.
Gledal sem HP Delux nahrbtnik (ok. 30€), pa me zanima če je dober oz. če obstajajo boljši, varnejši za podoben denar.
Lahko je nekaj € dražji.
Tnx
Gledal sem HP Delux nahrbtnik (ok. 30€), pa me zanima če je dober oz. če obstajajo boljši, varnejši za podoben denar.
Lahko je nekaj € dražji.
Tnx
Est modus in rebus. ,typos
OZZY ::
Sem ga kupu in je načeloma ok.. Velika pomankljivost je bila sama kvaliteta šivov, ki so bili zelo slabo šivani. Zato je prišlo na nekaterih mestih do popuščanja in posledično trganja. Pa nisem torbe uporabljal veliko. Pač kitajska roba.
Sam ga ne bi več kupil.
Sam ga ne bi več kupil.
Go with the flow.
GregiB ::
Bom kar tole temo izkoristil za vprašanje... Pred par meseci sem si omislil HP ProBook 4710s... ki ima 17,3" ekran... Tudi sam bi si rad umislil en nahrbnik, a ne najdem ustreznega. HPjeva kolekcija gre do 17", sem ga probal noter stišat, pa ven štrli...
Kaj in kje bi se le dalo kaj dobit??? Upam, da ne bo treba planinskih nahrbtnikov začet gledat...
Kaj in kje bi se le dalo kaj dobit??? Upam, da ne bo treba planinskih nahrbtnikov začet gledat...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pohodniškega nahrbtnika (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 10835 (927) | Vesoljc |
» | Nakup nahrbtnika za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3793 (1883) | kuglvinkl |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5212 (3941) | overlord_tm |
» | Nakup nahrbtnikaOddelek: Loža | 3781 (3399) | leinad |
» | Nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1305 (1305) | N-E-O |