Forum » Pomoč in nasveti » Hard disk head crash
Hard disk head crash
Dri3r ::
Prenosni disk je (ne po moji krivdi) med gledanjem filmčkov z njega, padel na tla in crknil. Predvidevam da gre za "head crash". Ko ga priklopim se namreč samo vrti v prazno in prvih 20s spušča zaporedne piske, nato se izklopi.
Zanima me kje v Sloveniji je možno popravilo in koliko taka stvar stane. Vem da bo drago, ampak ker je na njem enkup slik, napol izdelana diplomska naloga, komplet fax in službene zadeve..resno razmišljam o popravilu.
LP
Zanima me kje v Sloveniji je možno popravilo in koliko taka stvar stane. Vem da bo drago, ampak ker je na njem enkup slik, napol izdelana diplomska naloga, komplet fax in službene zadeve..resno razmišljam o popravilu.
LP
dri3r
bluefish ::
Kotar ipd.
Zna biti pa popravilo precej drago - odvisno od okvare, količine podatkov,... Ponavadi ga pošlješ v predhoden pregled, ki stane nekaj 10EUR, potem pa ti sporočijo opcije.
Zna biti pa popravilo precej drago - odvisno od okvare, količine podatkov,... Ponavadi ga pošlješ v predhoden pregled, ki stane nekaj 10EUR, potem pa ti sporočijo opcije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple bo popravljal tudi starejše napraveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9898 (7988) | MrStein |
» | Težava z daljincem za TVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4417 (4110) | cegu |
» | iPad 2 popraviloOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1283) | Thunder wave |
» | popravilo ključavnice na voziluOddelek: Na cesti | 11665 (11014) | šernk |
» | Popravilo avtomobila po točiOddelek: Na cesti | 3167 (3000) | TheHijacker |