Forum » Programiranje » hkratno potrjevanje večih form
hkratno potrjevanje večih form
xsenon ::
kako bi izvedel da bi z enim submit buttnom potrdil več različnih form. Vse forme so na isti strani. Zadevos em poskušal rešiti na sledeč način s pomočjo java scripta vendar mi potrdi samo zadnjo podano formo.
za potrditev form sem uporabil:
<script language="javascript" type="text/javascript"> function submitForms(){ document.astevilka.submit(); document.vsebinasporocila.submit(); document.posljitel.submit(); } </script>
za potrditev form sem uporabil:
<input type="button" id="poslji" name="poslji" value="Poslji sporocilo" onClick="submitForms();">
etpot - Exploit The Power Of Technology
schtr4jh ::
vse skupaj pstaviš v eno formo, formo deklariraš pred prvim vnosnim poljem/radio gumbom/checkboxom, zaključiš pa za gumbom ki submitta vse skupaj
xsenon ::
super ste. tko bom rešu da bom naredu eno formo pa je kot ste predlagal, samo nism bil čist zihr da lahko v isti formi uporabim in checkboxe, dropdown menije in text area, očitno gre in je tole super rešitev.
LP
LP
etpot - Exploit The Power Of Technology
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JqueryOddelek: Izdelava spletišč | 1794 (1518) | mk818764 |
» | AJAX neznana težavaOddelek: Programiranje | 1192 (986) | luksorzi |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2548 (1846) | MrBrdo |
» | Pošiljanje podatkov - Ajax (post) v php fileOddelek: Izdelava spletišč | 2674 (2497) | Lion29 |
» | [php] contact formOddelek: Izdelava spletišč | 1671 (1542) | fictionel |