Forum » Navijanje » GeForce 2 MX 400 kolk se ga da navit?
GeForce 2 MX 400 kolk se ga da navit?
MiBi ::
Zanima me na kolk se da navit GeForce 2 MX 400...
Default: RAM = 334, Proc = ?
Kolk se da to kej navijat?
Moj Forum, če si hočte pogledat...
Default: RAM = 334, Proc = ?
Kolk se da to kej navijat?
Moj Forum, če si hočte pogledat...
Mi Biti nje spljoh pametni dofolj...
x_roby ::
No jaz sem imel Leadtek Winfast Geforce2 MX400. Po defaultu je grafa laufala na 200/183. Se pravi naj bi bil ram tam nekje 365, 366...
Brez kaksnega koli dodatnega hlajenja sem jo navil na 230/400 in na teh clockih je tudi delovala brez kakrsnih problemov. Se pa te od WinFasta dajo lepo navijat, kr imajo ze kar veliko hladilno rebro in vent ze kr gor.
Sem slisal da se dobro navija tudi Gainward, ampak tisti z DDR ramom, so pa rdeče barve grafe.... z SDR ramom je zelene in ima samo hladilno rebro, pa se to full malo.
No probaj... vec kot skurit je res ne mors
Brez kaksnega koli dodatnega hlajenja sem jo navil na 230/400 in na teh clockih je tudi delovala brez kakrsnih problemov. Se pa te od WinFasta dajo lepo navijat, kr imajo ze kar veliko hladilno rebro in vent ze kr gor.
Sem slisal da se dobro navija tudi Gainward, ampak tisti z DDR ramom, so pa rdeče barve grafe.... z SDR ramom je zelene in ima samo hladilno rebro, pa se to full malo.
No probaj... vec kot skurit je res ne mors
...::: Powered by P4 HTT :::...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x_roby ()
MiBi ::
No hvala za odgovor... prov maš pa glede tega, da je več kot skurit pač ne morem... he he koga briga... sej so uzun že novejše in boljše gr. kartice, ki so mi dostopne po ugodnih cenah.
BaRtMaN ::
Tako je!
Mene pa zanima, če ma kdo izkušnje z Creative GeForci. Jst mam 3D Blasterja (GF2MX200) s SDRjem. Pa me zanima če kdo ve, kolk je še varno navit.
Mene pa zanima, če ma kdo izkušnje z Creative GeForci. Jst mam 3D Blasterja (GF2MX200) s SDRjem. Pa me zanima če kdo ve, kolk je še varno navit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3751 (3342) | planetparty |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6169 (4732) | The B |
» | 3DMark tocke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4962 (4045) | 1161815611 |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 2011 (1268) | racaMIT |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3920 (3023) | Milko |