» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
11 / 41
»»

IvoJan ::

Ne upošteva pravil in je samo nalimal link do oglasa na bolhi.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

;-) ::

oglasi [linki na bolho niso dovoljeni]

a na dilerja pa? zakaj lahko uporabnik dilerja da link js pa od bolhe ne ?

because i'm black?, rasizem

KoMar- ::

V bistvu smo s tem hoteli povedat, da ne dovolimo oglasov, ki vsebujejo zgolj link do nekega drugega oglasnika brez kakršnekoli vsebine. Bolha je napisana, ker je dolžina naslova teme omejena in ker je najbolj razširjena. No, smo zdaj drugače zrihtali.

techfreak :) ::

PacificBlue ::

http://slo-tech.com/forum/t336332/249

Izbris je bila čist nepotreben, še posebej ker gre za ložo. Linke pa tako kot vedno dajem kredibilne. Niso sicer to peer review članki(vsaj v tem primeru) so pa raziskave posameznikov in organizacij, ki se trudijo razvozlati nejasnosti, ki se jih moderna znanost ne upa dotakniti. Zakaj se jih ne, in zakaj se ostali sokomentatorji ne znajo obnasat pa ni moj problem.
I’m out.
:3

jest10 ::

Od kdaj pa so pravljice kredibilne?

msjr ::

http://slo-tech.com/forum/t336332/p2822...

Izbrisani post je ciničen odgovor na nepreverjene trditve, ki jih objavljajo nekateri uporabniki. Če je omenjeni post vreden izbrisa, je žal potrebno pobrisati večino postov v tej in podobnih temah, oz. že v osnovi pobrisati pol Lože.

imagodei ::

V tej temi je bilo objavljenega že marsikaj, trditev o tem, da smo bili ljudje križani z nezemljani in da so celo našli okostja (lobanje) teh ljudi, tega pa še nisem zasledil. Je malo preveč za moj okus - urlpls. Da ne omenjam, da je offtopic.

Tema je že v osnovi takšna, da težko postaviš mejo med tem, kaj je še približno v domeni RL in kaj čisti bluz. Po mojem mnenju je pa v zadnjem času precej degradirala in nekje je pač treba potegnit črto. Svoje mnenje ima lahko vsak zase, takoj ko ga pa da na javni forum, pa da svoje mnenje na presojo ostalim udeležencem. Na S-T forumu pravila specifično zahtevajo argumentirano debato. Zadnja izvajanja v temi pač to niso bila.
- Hoc est qui sumus -

techfreak :) ::

Ne upošteva pravil in je nalepil samo povezavo do Bolha oglasov (enako tudi v vseh njegovih prejšnjih sporočilih):

dzinks63 ::

Malo pobrišite spam od novega uporabnika mando333, s katerim je zasipal SloTech.

d3n!5 ::

Izbrisan mi je bil oglas v katerem sem nudil storitve grafičnega oblikovanja. V postu ni bilo nič drugega razen storitev in mojega emaila. Potem se je tu seveda našel en vaših moderatorjov mi dal link do pravile objave oglasov (možno le z pasicami) kar je čisto NESMISELNO in mi oglas seveda tudi izbrisal. Ker sem v administraciji v večih forumih kjer je več kot 200.000 uporabnikov vem da je to dejanje neupravičeno saj sem z strani oglaševanja dodobra seznanjen. Prosim za pojasnilo..
Slotech pravi : Sarkazem je zločin !
w00t

Ne vem, kaj mešaš druge forume v to. Tu smo na Slo-Techu, ne?

Oglaševanje komercialnih storitev ne spada pod male oglase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Ziga Dolhar ::

KoMar- je izjavil:

Ne vem, kaj mešaš druge forume v to. Slo-Tech ima svoja pravila za oglaševanje in sicer da oglaševanje komercialnih storitev pod male oglase ne spada. Kar je tudi edino logično.

... spadajo pa v poseben razdelek spletišča, Zaposlitve @ Slo-Tech.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

KoMar- je izjavil:

Ne vem, kaj mešaš druge forume v to. Tu smo na Slo-Techu, ne?

Oglaševanje komercialnih storitev ne spada pod male oglase.

Komericalna storitev ?

Prosim da si najprej pogledaš kaj to sploh pomeni saj če bi vedel nebi mešal komercialnih storitev z mojim oglasom.

Me popraviš ?

Saj nimam firme zaboga...
w00t

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Naj se s tem citatom iz Pravil debata zaključi:

"Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani."

Zgodovina sprememb…

bluefish je izjavil:

Naj se s tem citatom iz Pravil debata zaključi:

"Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani."

Torej dejansko če bi imel 100 svinčnikov naprodaj oglasa nebi smel objaviti saj bi z tem pospeševal promet tega proizvoda ?

Popravi me če se motim: Če stvar ni otipljiva je prodaja le-te oglaševanje, če pa je stvar otipljiva pa ravno nasprotno ?

Prvi forum kateri ponujanje grafičnega oblikovanja smatra kot oglaševanje...presenečen
w00t

Zgodovina sprememb…

d3n!5, svoj odgovor si dobil, to je to. S tem, kaj te preseneča, se pa ne mislimo ukvarjat.

Zgodovina sprememb…

KoMar- je izjavil:

d3n!5, svoj odgovor si dobil, to je to. S tem, kaj te preseneča, se pa ne mislimo ukvarjat.

Zelo zrel odgovor s strani osebja...pohvalno
w00t

Zgodovina sprememb…

OmegaBlue ::

Tako zrel kot tvoj smisel za bralno razumevanje. Oglaševanje storitev na spada med male oglase, prav tako ne spada prodaja 100 komadov svinčnikov ali šilčkov. Če iščeš delo uporabi Zaposlitve @ Slo-Tech, oddelek je temu namenjen.

Odgovor na pritožbo je dokončen, svobode do sedaj ti je bilo dano še preveč.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

msjr ::

Izbrisana tema.

Bi prosil, da se mi razloži, kateri člen pravil krši?

Izbrisani post se nanaša na izjavo uporabnika, ki je dobesedno opisal to, kar že par let kroži naokoli kot internetni meme.

Glede na izjavo uporabnika, sem predvideval da fenomena FUUUU (rage) ne pozna in ga zato tudi poslal. Kot vsi internetni meme-ji se je tudi ta razširil in vsak malo bolj dejaven "surfer" ga je že zasledil v kakšni obliki, malo pa jih ve, da gre v osnovi prav za problem, ki ga je opisal zgoraj omenjeni uporabnik.

Da bi bilo vse bolj jasno sem dodal tudi citat, na katerega se je nanašal moj (izbrisani) odgovor. Mogoče se bil prekratek in premalo razumljiv, a sem računal da slika pove tisoč besed.

Če spoštovani moderator ne razume o čem govorim, naj si prebere tole povezavo: ragethread.com/about.

Gandalfar ::

Brez te razlage, iz podane slike, ni bilo razvidno, da je slika konstruktiven prispevek v temo.

BC3 ::

http://slo-tech.com/forum/c63869

Prepovedano je ponovno objaviti mali oglas brez spremembe pogojev prej kot v enem tednu.

Prepovedano je ponovno objaviti mali oglas za isto stvar prej kot v 72 urah.

vorantz ::

MrStein ::

Pomaga tudi bootable mini Live WinXP Cd-cigan mini Live WinXP Cd-cigan,

Piratski link.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

zee ::

Uporabnik 2whitiiii smeti teme na forumu s vojo poslovno ponudbo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Hvala za opozorilo.

Lion29 ::

dejte mal zmoderirat temo Ameriški NIH prepoveduje raziskave človeških zarodnih celic

ki se je (spet) razpasla v debato o cerkvi, biliji, religijah.... sama novica s tem nima veze
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

BC3 ::

BC3 je izjavil:

Prepovedano je ponovno objaviti mali oglas brez spremembe pogojev prej kot v enem tednu.

Prepovedano je ponovno objaviti mali oglas za isto stvar prej kot v 72 urah.

http://slo-tech.com/forum/c19104

jest10 ::

Res da dobronamerno, samo rahlo pa le pretirava klik

zee

xyd1 ::

(pre)napihnjene cene

zee

zee

DeusVult ::

http://slo-tech.com/forum/t430978/p2853...

Uporabnik "gruntfürmich" me lažno citira, zahtevam izbris njegovih sporočil.
http://www.rtvslo.si/blog/deusvult
Iz 26:2 "Naj vstopi zaslužen Narod, Narod, ki varuje Vero."

Bor H ::

Gre za blog v tvojem podpisu in citiranje zapisa na njem. Kaj je tu narobe?

DeusVult ::

Bor H je izjavil:

Da je citat spremenjen (torej lažen), in da se zapise na blogu lahko ureja. Primeren bi bil dobeseden citat, še bolj pa link do zapisa na blogu.
http://www.rtvslo.si/blog/deusvult
Iz 26:2 "Naj vstopi zaslužen Narod, Narod, ki varuje Vero."

DeusVult je izjavil:

Bor H je izjavil:

Da je citat spremenjen (torej lažen), in da se zapise na blogu lahko ureja. Primeren bi bil dobeseden citat, še bolj pa link do zapisa na blogu.

1. Iz predmetnega prispevka, na katerega se sklicuješ, nikjer ni razvidno, da bi "citiral tebe".

2. Kot je bilo že pojasnjeno, je predmetni zapis kopiran z bloga, povezava do katerega je v tvojem podpisu.

3. Navedba, da naj bi bil zapis "spremenjen", ni konkretizirana. Nadalje ob predpostavki konkretiziranosti ni izkazano, da je bil prepis z bloga spremenjen ob prepisu na Slo-Tech, saj tudi sami navajate, da se "zapise na blogu lahko ureja", s čimer ste si izpodbili verodostojnost.

Pritožba se zavrne.

Odgovor na pritožbo je dokončen.

Zgodovina sprememb…

Bistri007 ::

Pritožujem se, ker je bila zelo aktualna tema Tako kot so 9/11 2001 goreli neverniki, naj gori še Koran zaklenjena v roku parih minut.

Vsi mediji govorijo o tem, na S-T pa cenzura!
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

Primoz ::

Saj te nismo brisal.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Bistri007 ::

Primoz je izjavil:

Saj te nismo brisal.

Ja, ampak mene zanima, kaj si ljudje mislijo o tej tematiki. Zato sem začel post z "Kaj si mislite o ljudeh, ki ..."

Nisem imel namena postaviti retoričnega vprašanja...
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

Osprey ::

gzibret, če si že izbrisal moj komentar pod novico o domnevnem razbitju DRM-ja z razlogom neargumentirane debate, bi moral izbrisati najmanj 3 od trenutno 5-ih.

gzibret ::

Ne rečem, da so ostali posti neka ultraargumentirana debata, ampak tvoj post je (bil) izmed vseh najdlje stran od tega ideala forumske debate. Poleg tega je (bil) napisan z velikimi črkami, kar me je še dodatno spodbodlo, da sem stisnil gumbek "briši". Preberi si Pravila.
Vse je za neki dobr!

opeter ::

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

galu ::

Komar, kaj ti to random brišeš oglase ki imajo ceno po dogovoru, ker je vsaj 20% oglasov z P: oznako naprej, z ceno po dogovoru (brez 'fiksne cene')!!
Tako to gre.

Ne bo držalo. Redno brišemo oglase, ki nimajo vsaj okvirne cene. Preberi si tudi pravila za male oglase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

KoMar- je izjavil:

Redno brišemo oglase, ki nimajo vsaj okvirne cene.

Ya right.

Preberi si tudi pravila za male oglase.

Ki jih poznam, a pravila so za vse, ali nobenega...
Tako to gre.

Če smo kaj zgrešili ... kar z povezavami na dan.

Moderiranje ni moje delo, samo pritoževanje...:D
Tako to gre.

Trdiš da nismo konsistentni. Daj primer ali utihni.

IvoJan ::

očitno res ne brišeš vseh.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
««
11 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»