Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
kmetek ::
Zakaj Mavrik briše? Kje ima dokaz, da je govor o piratski verziji? Kaj če imam original?
http://slo-tech.com/forum/t436934/149
NEHAJTE BITI DIKTATORJI!
http://slo-tech.com/forum/t436934/149
NEHAJTE BITI DIKTATORJI!
KoMar- ::
Zdi se mi absolutno zgrešeno in škodljivo oškodovanki svetovat reverse baiting: http://slo-tech.com/forum/t435102/p3083...
mtosev ::
spam in off topic http://slo-tech.com/forum/t463950/p3085...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
revvs ::
Pod forumom problemi človeštva ste zaprli temo:
ZDA ima 14286340000000 dolarjev dolga in EU gre po isti poti
Če zadolževanje ZDA in vpliv na zadolževanje EU ni problem človeštva, potem ni nič na tem svetu problem človeštva.
Vendar pa če pogledam vaše osebne "angleške" slovenske bloge pa mi je vse jasno od kod ste vi moderatorji tega Slo-tech foruma.
Vaše osebno vpletanje, hvaljenje in ignoranca je neverjetno visoko na tem forumu.
Vaš slogan bi vsekakor bil: long live my ZDA, bomo pa prodali Slovenijo in širili rasizem.
Saj so rasistično povezane teme več ali manj bistvo pod forumom problemi človeštva, nikoli zaprte in jih je 50x več kot ostalih tem.
Aktivne teme na zadolževanje ZDA in EU pa ni nobene.
ZDA ima 14286340000000 dolarjev dolga in EU gre po isti poti
Če zadolževanje ZDA in vpliv na zadolževanje EU ni problem človeštva, potem ni nič na tem svetu problem človeštva.
Vendar pa če pogledam vaše osebne "angleške" slovenske bloge pa mi je vse jasno od kod ste vi moderatorji tega Slo-tech foruma.
Vaše osebno vpletanje, hvaljenje in ignoranca je neverjetno visoko na tem forumu.
Vaš slogan bi vsekakor bil: long live my ZDA, bomo pa prodali Slovenijo in širili rasizem.
Saj so rasistično povezane teme več ali manj bistvo pod forumom problemi človeštva, nikoli zaprte in jih je 50x več kot ostalih tem.
Aktivne teme na zadolževanje ZDA in EU pa ni nobene.
Gandalfar ::
Imamo temo v kateri je bilo ze vse povedano: Ekonomski propad v Zda in tudi drugod
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Mavrik ::
Teme, ki so očitne izmišljene provokacije s strani novo-nastalih profilov so nezaželjene, še posebej če se tičejo kaznivih dejanj. Vi iščete drugi naslov.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
JanezDebeli ::
Oprosti samo tema ni izmišljena je resnica. Prebral sem tudi slo-tech pravila in nikjer nisem našel člena ki bi mi prepovedoval pisati, kaj pač piše v mojem postu. Tudi nikjer ne piše da novo-nastali profili imajo kakršnekoli omejittve pri pisanju tem.
JanezDebeli je izjavil:
Oprosti samo tema ni izmišljena je resnica. Prebral sem tudi slo-tech pravila in nikjer nisem našel člena ki bi mi prepovedoval pisati, kaj pač piše v mojem postu. Tudi nikjer ne piše da novo-nastali profili imajo kakršnekoli omejittve pri pisanju tem.
Še enkrat - člen 9.2 pravil. Zaradi pravnega reda Republike Slovenije ne moremo dopustiti debate okoli pomoči pri kaznivem dejanju.
Zgodovina sprememb…
galu ::
http://slo-tech.com/forum/t445252/99
Mavrik tu piše kot prevzeten 10 letnik, ki edini ve o čem govori..
Mavrik tu piše kot prevzeten 10 letnik, ki edini ve o čem govori..
Tako to gre.
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
lonz ::
Zakaj sem rdeč in pobrisan v temi "spletna prevara"? V pobrisanem mnenju samo opažam, da nekaj v tej temi ne štima.
...arrrrrr, shiver me timbers...
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
galu ::
No, če že ne spremljate foruma, pa tukaj prosim, če zbrišete moj 'zgrešeni' post.
http://slo-tech.com/forum/t465065/p3094...
http://slo-tech.com/forum/t465065/p3094...
Tako to gre.
Ziga Dolhar ::
Zgornji odgovor Mavrika in 2. člen. Jezus does not approve.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
slovenc5 ::
http://slo-tech.com/forum/t465279/p3098...
dejte ga malo ustavit, ker zdej že malo pretirava
+
pol k***c imam njegovih apple izpadov
dejte ga malo ustavit, ker zdej že malo pretirava
+
pol k***c imam njegovih apple izpadov
Bananovec ::
Zavajajoč oglas:
#1. Igre iz diska se hitreje nalagajo, PS3 se manj segreva in laser se ne izrablja.
## PS3 se tako ali tako ne segreva, možnost, da gre laser fuč, je almost 0%, igre se ne nalagajo nič hitreje.
#2. nadgradnja na sistemsko verzijo 3.55, ki je potrebna za delovanje najnovejših iger in igranje preko Interneta
#2 najnovejše igre potrebujejo 3.60 (Portal 2), ki tudi z raznimi metodami ne delujejo pod to verzijo & also s 3.55 ne gre nabijati online.
Uporabnika se naj opozori!
LP!
#1. Igre iz diska se hitreje nalagajo, PS3 se manj segreva in laser se ne izrablja.
## PS3 se tako ali tako ne segreva, možnost, da gre laser fuč, je almost 0%, igre se ne nalagajo nič hitreje.
#2. nadgradnja na sistemsko verzijo 3.55, ki je potrebna za delovanje najnovejših iger in igranje preko Interneta
#2 najnovejše igre potrebujejo 3.60 (Portal 2), ki tudi z raznimi metodami ne delujejo pod to verzijo & also s 3.55 ne gre nabijati online.
Uporabnika se naj opozori!
LP!
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
SomethingEls ::
kuglvinkl je zbrisal moj post v temi Osama bin Laden dead!
(kar sicer ne vem čemu služi saj je bil post citiran)
Ali se vodstvo tega foruma strinja s takim početjem?
Amerika bi morala napasti Iran in to hitro ter močno... z atomsko bombo, če je potrebno in sigurno z bombandiranjem.
kuglvinkl ::
SomethingEls je izjavil:
kuglvinkl je zbrisal moj post v temi Osama bin Laden dead!
Post:Amerika bi morala napasti Iran in to hitro ter močno... z atomsko bombo, če je potrebno in sigurno z bombandiranjem.
Post je bil zbrisan, ker krši 1. člen Pravil tega foruma.
1. člen Pravil vsebuje najnižji skupni imenovalec, je ena taka mini družbena pogodba, da se ne pobijemo med seboj. Tebi je uspelo to kršiti. Ni prav pogosto, moram reči.
Ker si pa nisi mogel pomagati in vprašati, če se vodstvo s tem strinja, ti povem tole.
ST ni tako preprosto okolje, v katerem ti živiš (če lahko to imenuješ življenje). Je namenjen argumentirani debati, v kateri pa je moč sodelovati le, če razumeš osnovne poteze mirnega in ustvarjalnega skupnega bivanja. Nič kaj zapletenega torej, vendar ti še nisi tam.
S tem je ukrep (sicer baročno) utemeljen.
SomethingEls ::
Post je bil zbrisan, ker krši 1. člen Pravil tega foruma.
1. člen Pravil vsebuje najnižji skupni imenovalec, je ena taka mini družbena pogodba, da se ne pobijemo med seboj. Tebi je uspelo to kršiti. Ni prav pogosto, moram reči.
Ker si pa nisi mogel pomagati in vprašati, če se vodstvo s tem strinja, ti povem tole.
ST ni tako preprosto okolje, v katerem ti živiš (če lahko to imenuješ življenje). Je namenjen argumentirani debati, v kateri pa je moč sodelovati le, če razumeš osnovne poteze mirnega in ustvarjalnega skupnega bivanja. Nič kaj zapletenega torej, vendar ti še nisi tam.
S tem je ukrep (sicer baročno) utemeljen.
Ah, ok razumem... emocionalnost moderatorja pač.
Bellatrix ::
Uporabnik DAVID1000 spama in trola na polno.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bellatrix ()
McLuzo ::
Ne vem če sicer stvar spada direkt pod pritožbe, pa vendar bi opozoril na oglas
Dotični ključ (v kolikor je original) se ga na netu ne dobi za manj kot 500€) in mislim da je kr precej velika verjetnos ponaredka, kkšno opozorilo pod oglas mislim da bi bilo na mestu oz. poziv prodajalcu, da s kakšnim programčkom res dokaže da je prava stvar.
http://www.amazon.com/review/RJYP7E94MZ...
Dotični ključ (v kolikor je original) se ga na netu ne dobi za manj kot 500€) in mislim da je kr precej velika verjetnos ponaredka, kkšno opozorilo pod oglas mislim da bi bilo na mestu oz. poziv prodajalcu, da s kakšnim programčkom res dokaže da je prava stvar.
http://www.amazon.com/review/RJYP7E94MZ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: McLuzo ()
Keyser Soze ::
Moti jih da to dobi sosed oni pa ne. Slovenčki saj veš?
Keyser Soze :: 4. maj 2011, 16:22:05 naj bi izjavil:
antonija je 4. maj 2011 ob 15:27:32 izjavil:
Digitalcek incoming in 3... 2... 1...
Nima cajta. Ga je SAZAS na "šnel kurz" photoshopa poslal. Da ne bo naslednjič tako očitno slabo ponarejeno. :D
// Kaj točno maš od osebnih napadov na druge uporabnike?
Zgodovina sprememb…
spremenil: Mavrik (4. maj 2011 ob 16:24:48)
izbrisal: Mavrik (4. maj 2011 ob 16:24:34)
ustvaril: Keyser Soze (4. maj 2011 ob 16:22:05)
V bistvu vas je lahko sram kakšno dvoličnost zganjate. Infantilno. Od moderatorjev pričakuješ neko strokovnost in doslednost. Če ne drugega, da so vsaj sposobni dajat en zgled ostalim uporabnikom. Zgleda da večina le teh na tem forumu še ni zrela za kaj takega.
Upam, da me ne boste brisali, če pač po zgledu Maverika mal žaljivke(veliko milejše kot on, s tem da sočasno še malenkost podtika stvari naokoli oz. laže o namerah drugih). Al boste mogoče tudi njemu zbrisali post, z enako utemeljitvijo kot jo je on posredoval meni?
Mislim, da bi bilo na mestu njegovo opravičilo. Vem pa, da to lahko pričakujem samo od nekoga z dovolj visoko inteligenco oz. moralno dovolj razvitega posameznika.
OM, F, G!
Še vedno nič?
Jah no, saj sem sam sebi kriv. Pridem na forum in pričakujem kaj več od gostilniškega nivoja.
Ste razmišljali o združitvi s kakšnim Menjalnikm? Ker vam je uspelo zadevo že skoraj spustit na njihov nivo.
Jah no, saj sem sam sebi kriv. Pridem na forum in pričakujem kaj več od gostilniškega nivoja.
Ste razmišljali o združitvi s kakšnim Menjalnikm? Ker vam je uspelo zadevo že skoraj spustit na njihov nivo.
OM, F, G!
V bistvu vas je lahko sram kakšno dvoličnost zganjate. Infantilno. Od moderatorjev pričakuješ neko strokovnost in doslednost. Če ne drugega, da so vsaj sposobni dajat en zgled ostalim uporabnikom. Zgleda da večina le teh na tem forumu še ni zrela za kaj takega.
Upam, da me ne boste brisali, če pač po zgledu Maverika mal žaljivke(veliko milejše kot on, s tem da sočasno še malenkost podtika stvari naokoli oz. laže o namerah drugih). Al boste mogoče tudi njemu zbrisali post, z enako utemeljitvijo kot jo je on posredoval meni?
Mislim, da bi bilo na mestu njegovo opravičilo. Vem pa, da to lahko pričakujem samo od nekoga z dovolj visoko inteligenco oz. moralno dovolj razvitega posameznika.
Smo slišali tvojo pritožbo in o njej predebatirali. Moderator oddelka, v katerem je moje sporočilo je presodil, da ni žaljivo (za razliko od tvojega osebnega napada na digitalčka, ki ga sploh v debati ni bilo udeleženega). Bom pa v prihodnje vseeno poskrbel da ne bom po nesreči užalil tvojih čustev.
Ker neke konkretne vsebine tvoje pritožbe ni, razen izlivanje frustracij in žaljenja mene ni, nekih dodatnih ukrepov ne bomo sprejemali.
Fantje pri mn3njalniku imajo druge cilje za svoj forum, zato nekih načrtov v tej smeri nimamo.
Zgodovina sprememb…
Smo slišali tvojo pritožbo in o njej predebatirali. Moderator oddelka, v katerem je moje sporočilo je presodil, da ni žaljivo (za razliko od tvojega osebnega napada na digitalčka, ki ga sploh v debati ni bilo udeleženega). Bom pa v prihodnje vseeno poskrbel da ne bom po nesreči užalil tvojih čustev.
Ne vem a bi se smejal al jokal, kakšna dvoličnost. Moja je bolj žaljiva, ker digitalčka ni blo v tisti temi? Tvoja, v kateri udeležence teme, ki kritizirajo Siolovo ponudbo nazivaš s "Slovenčki", kar je več kot očitno slabšalno, pa ni?
Ne morem verjet kako _najmanj_ neumna utemeljitev. Na koncu ste pač moderatorji IMO največji "slovenčki" tule.
Joke, absoluten joke...
P.S.: Saj niti nisem pričakoval kaj boljšega od vas, ker tega niste sposobni (že velikokrat dokazano tudi na primerih drugih uporabnikov, ki jim niste bili sposobni sproducirat ene zdravorazumske utemeljitve). Ampak vsaj drugi vidijo vašo logiko skozi te pritožbe, če ne drugega.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Bluefish briše vse moje teme povezane s Apple in Microsoft v temi http://slo-tech.com/novice/t467167/49, ker sem omenil: Applesoft BASIC @ Wikipedia
Bluefish = apple fanboy
Bluefish = apple fanboy
bluefish ::
Novica oz. tema obravnava reklamno kampanjo podjetja Microsoft. Debata okoli kopiranja gradnikov posameznih sistemov je offtopic.
Marsikatere druge firme se omenjajo v tisti temi in nimajo ne veze s applom in ne z Microsoftom. Jaz sem opisoval marketing od Appla in Microsofta in sem omenil apple povezavo z Basic od Microsoft, to pa tebe boli, ker verjetno tržiš apple ali pa si totalen apple fanboy.
zee ::
Spam? Glede na uporabnisko ime in datum registracije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
zee ::
Isti uporabnik kot zgoraj je zasmetil to temo.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlagaj izbrisOddelek: Slo-Tech | 3169 (2412) | MrStein |