» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
5 / 41
»»

Steinkauz ::

xyd1 ::

PaX_MaN ::

KoMar- ::

Obuja skoraj 2 meseca staro temo samo s smeškom: http://slo-tech.com/forum/t369383/p2612...

Tomaz Eruj ::

Lepo da ste umaknili oglas po prvi novici. :)

btw tema pohvale ne obstaja?
¡ ǝɹǝɥʇ ıɥ

Bor H ::

galu ::

Prosim naj mi kdo oglas premakne v male oglase, sem se zmotil pa dal v ložo...:(
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

gzibret ::

Fixed.
Vse je za neki dobr!

zee ::

zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

USS Nimitz je v vsaki možni temi totalno offtopic in tlači zravn zlobne zlobne levičarje ali pa komuniste brez argumentacije: Avatar(2009)

A je nujno, da novica o Applovi tiskovki zaseda 20 zaslonov? http://slo-tech.com/forum/t398558/0

Kaj, če se ne bi šli Apple fanboyizma tako odkrito, no... prosim vas lepo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Gandalfar ::

/me oblece velik plisast iPhone kostum in objame KoMar-ja. *apple group hug*

Go away I has Droid :D

k4vz0024 ::

Na temo Windows 7 težave in problemi se ne da več odgovarjati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

jest10 ::

Zombie topic: Prihaja Slovenski Ebay

Zero0ne ::

Prodajanje WoW accountov je v EULA in terms of service prepovedano. ST take oglase dopušča?

kmetek ::

Pa dober kaj se greste vi? A ste vi čisto tako normalni ljudje sploh?!!!!

Nikjer ne piše da je prepovedano objavljati povezave, če je lahko ostali jih bom tudi jaz.

Primoz ::

Ostali niso na pridobitvi njihovega naziva delali tako trdo kot Vi.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

XsenO ::

Oživel temo, da bi se samooglaševal Odvetniške provizije in zavajanje
1 + 1 = 1

Primoz je izjavil:

Ostali niso na pridobitvi njihovega naziva delali tako trdo kot Vi.

wow, cvetka odgovor....drugič dajte v pravila....in kaj ima veze sedaj naziv? Če ga dajete kako se vam kurčina dvigne.

Saj smo dali v pravila :D Nekaj let nazaj. Poglej si okolico 23. člena.

kako zgleda pa sankcija "vklop uporabnikovim očem neprijaznega vmesnika"

Primoz je izjavil:

Saj smo dali v pravila :D Nekaj let nazaj. Poglej si okolico 23. člena.

23. člen

1. Administrator ali moderator mora ukrep obrazložiti. To ne velja za ukrepe zoper uporabnike z oznako Persona non grata.

sure, diktatura pač.

A je kdo kdaj trdil kaj nasprotnega?

Primoz, dober si, da prenašaš to. A dejansko nobenega ne banate na tem forumu?

root987 ::

Slo-Tech ne pozna ban-a.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Odpre nekaj mesecev staro temo in oglašuje

http://slo-tech.com/forum/t352194/p2627...

In to je pritožba kako že?

No pol pa pritožba.
Zakaj se briše poizkus odpiranja nove teme o napadu psov in vsemu kar paše zraven?

Zgodovina sprememb…

• odbrisalo: STASI ()

Pšenični ::

"Zakaj se briše poizkus odpiranja nove teme o napadu psov in vsemu kar paše zraven?"

Se pridružujem. Me zanima.

Jaz ne vidim nobene brisane teme odkar je hamax zaklenil prvo (ce odmislim AE). Pač si odprita eno, pa če jo bo kdo zbrisal, bomo potem obdelovali razloge.

Izi ::

Ja, tudi mene ste močno razočarali.
Glavna tema je bila zaklenjena vsi ostali poskusi odpiranja novih tem, ki so se karkoli dotikali Bulmastiffov pa so bile po hitrem postopku brisane. Sem jih videl na lastne oči. Hamax pa je v mojih očeh padel tako nizko, da glasujem za odstranitev njegovih moderatorskih privilegijev.

Roka politike je očitno dolga in Slo-Tech se je očitno takoj uklonil cenzuri. Po vseh slovenskih forumih je včeraj in danes udarila roka cenzure. V enem dobrem dnevu so skrivnostno izginili prav vsi članki in teme o Bulmastiffih. Še Kitajci bi bili ponosni na tako učinkovitost cenzuriranja interneta :D
Če Primoz ne ve nič o brisanju, imate očitno med moderatorji infiltriranega skrivnega političnega agenta >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

"Glavna tema je bila zaklenjena vsi ostali poskusi odpiranja novih tem, ki so se karkoli dotikali Bulmastiffov pa so bile po hitrem postopku brisane. Sem jih videl na lastne oči."

Veliki brat se je zbudil. Se pritožujem. Zahtevam da ga uspavate.

Izi je izjavil:

Po vseh slovenskih forumih je včeraj in danes udarila roka cenzure.

Alter.si se zaenkrat še upira:P

Po vseh slovenskih forumih je včeraj in danes udarila roka cenzure. V enem dobrem dnevu so skrivnostno izginili prav vsi članki in teme o Bulmastiffih.

Kreh, kreh.

hamax ::

Glavna tema je bila zaklenjena vsi ostali poskusi odpiranja novih tem, ki so se karkoli dotikali Bulmastiffov pa so bile po hitrem postopku brisane.

Glavna tema je bila zaklenjena zaradi kršenja člena 1.2 ter člena 2.1.
Ker je tema prišla do točke, ko moderiranje sporočil ni bilo več mogoče, sem se odločil za zaklep in pozval, da se odpre nova tema.

Teme od Alencice nisem brisal jaz, tako da raje ne bi komentiral v imenu ostalih članov ekipe.

Hamax pa je v mojih očeh padel tako nizko, da glasujem za odstranitev njegovih moderatorskih privilegijev.

O takih zadevah odloča centralni komitet slo-techa in ne glas ljudstva.

"O takih zadevah odloča centralni komitet slo-techa in ne glas ljudstva."

Na drugih forumih, cenzura počasi poka....tud tle bo prej ko slej.

Gandalfar ::

Cenzura, ker je bila ena tema pod nivojem zaklenjena, ena ki je bila pa zaceta brez repa in glave pa zbrisana? Tema o psih je sedaj v Problemih Clovestva. Debatirajte sedaj tam nivoju primerno.

OmegaBlue ::

Če bi obstajala cenzura dragi moj, bi izginil ti.. kompletno.

Tole vaše kričanje "cenzura!" in "svoboda govora!" je že rahlo tečno, odstranjujemo samo neprimerna, neokusna sporočila - smetenja in osebnih obračunov niti slučajno ne bomo gledali v forumu.
Da bi se pa kdo od vas cvetk pritožil nad sporočili, ki so že zelo v območju sovražnega govora, vam pa ne pade na pamet. Bodite veseli da je ukrep samo izbris.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

tsh2 ::

levaki kot je hamax imajo spet dvojna merila. naj od zdaj naprej zaklenejo vsako temo, kjer bo nekdo napisal ne-argumentiran post. namesto da bi opozorili avtorja neargumentiranega posta, naj ga argumentira, pa zaklenejo celotno temo, ker jim tema ne paše. ko pa nekdo napiše nekaj takega kot je "pišeš bedarije ampak se mi ne da razlagat zakaj" kar je očitno neargumentirano pisanje in trollanje, pa ni od vaših moderatorjev nič.

tsh2 ... opozorilo pred nazivom (zaradi prvih treh besed).

Podvajanje tem-
[izbrisana tema]
[izbrisana tema]

1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.

[izbrisana tema]

CrniE goni svojo naprej.
Zahtevam naziv.
««
5 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»