Forum » Operacijski sistemi » Kako se znebiti dveh operacijskih sistemov
Kako se znebiti dveh operacijskih sistemov
Damc ::
Na netbooka acer aspire one AOA150 sem naložil windows xp professional, prej je bil naložen xp home edition.
Računalnik sem normalno formatiral,razdelil na 2 particiji, zdaj pa ko se mi je windows prvič zagnal, mi na začetku ponudi še prejšnjo verzijo windowsov, čeprav se ne naložijo, kako se znebiti tega, da ne bo na začetku pri zagonu ponudilo prejšnjih windowsov?
Računalnik sem normalno formatiral,razdelil na 2 particiji, zdaj pa ko se mi je windows prvič zagnal, mi na začetku ponudi še prejšnjo verzijo windowsov, čeprav se ne naložijo, kako se znebiti tega, da ne bo na začetku pri zagonu ponudilo prejšnjih windowsov?
bluefish ::
Zaženeš v XP Pro in v skriti datoteki boot.ini odstraniš vnos, ki kaže na prejšnji XP Home.
Nato pa lahko še formatiraš particijo, kjer je nameščen Home - Start > Run > diskmgmt.msc
Nato pa lahko še formatiraš particijo, kjer je nameščen Home - Start > Run > diskmgmt.msc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1386) | lovro1a |
» | NTLDR missing?!?! !!NUJNO!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2527 (1921) | Vanich |
» | DEP errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1256) | boko34 |
» | Kako naj dobim nazaj XP paricijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1946) | ToniT |
» | boot.ini ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1217) | bastadu |