Forum » Pomoč in nasveti » Vodno hlajenje] uporaba starih blokov na novejših sistemih
Vodno hlajenje] uporaba starih blokov na novejših sistemih
Dragi ::
V kratkem nameravam kupit nov sistem (se še odločam) in me zanima če bi lahko porabil vodno hlajenje ki sem ga pred leti uporabljal na starem sistemu (amd athlon 2800+, nvidia gefore 7600gs, abit nf7-s).
Bloki so od eddija ekwaterblocks. Com.
Imen sicer ne vem, ker je že zelo dolgo odkar sem jih kupil, sem pa zato priložil slike.
Cpu blok
Gpu
Nb
Lp
Bloki so od eddija ekwaterblocks. Com.
Imen sicer ne vem, ker je že zelo dolgo odkar sem jih kupil, sem pa zato priložil slike.
Cpu blok
Gpu
Nb
Lp
- spremenil: Dragi ()
Dr_M ::
Ni slik.
Bloke sicer lahko uporabis, ampak sedaj imajo za pritrditev popolnoma drugacna pritrdilna mesta, torej razmak med luknjami.
Bloke sicer lahko uporabis, ampak sedaj imajo za pritrditev popolnoma drugacna pritrdilna mesta, torej razmak med luknjami.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dragi ::
Čudno, izgleda da je nekaj narobe z shrani.si saj je lepo delalo par minut nazaj.
Edit: Sem ponovno uploadal.
Edit: Sem ponovno uploadal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dragi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech 3D Team: 3D Mark Vantage (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 33819 (26695) | vaščan |
» | Osvetlitev zida za monitorjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1146 (927) | logit |
» | Navijanje za telebaneOddelek: Navijanje | 3719 (2997) | 69charger |
» | Intel HT ON : HT OFFOddelek: Strojna oprema | 676 (549) | jest10 |
» | Mobilni telefon z optičnim zoomomOddelek: Mobilne tehnologije | 2307 (1735) | V-i-p |