Forum » Kaj kupiti » WLAN v LAN converter?
WLAN v LAN converter?
ss1234 ::
No jaz bi pa rabil kot nek sprejemnik ki bi sprejamal WLAN signal in ga "v kabel"(taka zadeva bi mi zelo poenostavila vse). Mislim da veste kaj mislim. Samo zanima me če to sploh obstaja in kje se dobi. Aja pa fino bi bilo da se lahko vlkjuči usaj 2 računalnika.
- spremenil: ss1234 ()
c00L3r ::
taksni napravi se rece wireless router(usmerjevalnik)
Takšni napravi se reče access point (dostopna točka), mora pa podpirati delovanje v Client Mode načinu. Nekateri usmerjevalniki to omogočajo, ne pa vsi. Je pa res, da od zunaj izgledajo te naprave identično.
trnvpeti ::
prilimaj link ene dostopne tocke, ki ima vec kot 1 lan vticnico
pa da lahko kupis pri nas
ABX ::
prilimaj link ene dostopne tocke, ki ima vec kot 1 lan vticnico
WRT54GL + tomato
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
to je router
ima c00l3r prav
in Access point.
To je Linux, je tisto kar si ti želiš. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ss1234 ::
ne ve kaj potrebuje
vprasa
in sedaj mu boste rekli, naj si sam nastavi tomato :)
tomato je firmware za router ane? jah nevrjamem da bi znal nastavit brez matranja. še zmeraj sem samo ni nujno da v enem dnevu. no ker accespoint bi mi pa priporočal? nebi rad kaj posebnega samo nekaj da bo uredu delal pa da ne bo preveč drago. samo najcenejših pa tudi raje nebi ker je vedno bolš dat mal več kot je najcenejša zadeva.
dela ::
Ta tema izpred kakšnega tedna ti bo pomagala. Najbolje, da kupiš linksys WRT54GL in naložiš tomato. V zadnjem postu zgornje teme je pa link do vodiča - kako nastaviti tomato v client mode. Vsega nastavljanja (skupaj z nalaganjem firmwarea) je za maksimalno 2 uri, če si res počasen in vse preverjaš 3x (kot jaz, na primer :>)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri High-End Router za domačo rabo?Oddelek: Kaj kupiti | 12229 (9330) | OldSkul |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5374 (4055) | Mikec17 |
» | Kako priklopit LAN napravo na Wi-Fi omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1329 (1110) | SkyEye90 |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3363 (2638) | Spajky |
» | Javna dostopna točka in routerOddelek: Omrežja in internet | 1212 (1053) | bircaboy |