Forum » Omrežja in internet » uTorrent težava (rumen trikotnik)
uTorrent težava (rumen trikotnik)
LukaSLO ::
v uTorrentu se mi pojavlja rumen trikotnik (včasih ampak res včasih se pojavi zeleni OK)...
v uTorrent nastavitvah imam sicer nastavljeno dodaj izjeme v Požarni zid Windows. Na partisu sem našel vodiš kako dodati port v požarni zid Windows samo je za XP kar je veliko drugače od Windows 7
Kje torej dodajam izjeme v požarnem zidu Windows, ki je v Windows 7.
Pa ne uporabljam drugega zida, ampak samo tega od Windows.
v uTorrent nastavitvah imam sicer nastavljeno dodaj izjeme v Požarni zid Windows. Na partisu sem našel vodiš kako dodati port v požarni zid Windows samo je za XP kar je veliko drugače od Windows 7
Kje torej dodajam izjeme v požarnem zidu Windows, ki je v Windows 7.
Pa ne uporabljam drugega zida, ampak samo tega od Windows.
schtr4jh ::
Start - Control panel -> Windows Firewall -> Advanced Settings -> Outbound Rules -> New Rule -> Port ... isto nardiš za Inbound rule
todman74 ::
v uTorrentu se mi pojavlja rumen trikotnik (včasih ampak res včasih se pojavi zeleni OK)...
Ne vem, kaj se sekiraš za te znake, jaz imam skoraj vedno rdeči krogec, pa dela vse normalno....
Gogo ::
Toje DHT.
Več tule: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re...
Več tule: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re...
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrent ne zacne s prenosom, le odpre gaOddelek: Pomoč in nasveti | 3929 (3420) | Endorino |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14105 (9660) | Brainstorm |
» | Magnet na Pirate BayOddelek: Omrežja in internet | 4883 (3819) | Jst |
» | Čudno obnašanje uTorrenta in odpiranje portov ( slab prenos )Oddelek: Programska oprema | 2775 (2603) | blackbfm |
» | utorrent blokira ves ostali prenosOddelek: Omrežja in internet | 2935 (2769) | kozjakovec |