Forum » Elektrotehnika in elektronika » Zagon kompresorja od hladilnika
Zagon kompresorja od hladilnika
jonynho ::
LISAC_88 ::
ola. Definitivno priklopi na skrajno levo sponko, kjer ti piše L fazo, na sosednjo N pa nulo. Ne vem pa kaj priklopiš na tretjo sponko, kjer piše 1, mogoče kakšen signal od hladilnika (časovni,....) Najbolje bi bilo, če bi zadevo lahko pogledal pri nekem drugem hladilniku. LP
jonynho ::
ok sem že priklopil, samo termično stikalo sem vzel stran , ker se je vedno izklapljal.... ampa mislim da nima olja ker se kadi iz njega ven
Azrael ::
>ok sem že priklopil, samo termično stikalo sem vzel stran , ker se je vedno izklapljal.... ampa mislim da nima olja ker se kadi iz njega ven
Nadvse pametno, bimetal ni izklapljal zaradi lepšega, ampak je imel vzrok, ali napaka v kompresorju (navitje ali mehanika) ali napaki na klixson stikalu oz. napačnem priklopu.
Zelo verjetno lahko iščeš drug kompresor, ta je opravil svoje.
Nadvse pametno, bimetal ni izklapljal zaradi lepšega, ampak je imel vzrok, ali napaka v kompresorju (navitje ali mehanika) ali napaki na klixson stikalu oz. napačnem priklopu.
Zelo verjetno lahko iščeš drug kompresor, ta je opravil svoje.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1.9 TDI 130 KM - začele so se težave... ali pač ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35404 (18832) | cleanac |
» | Konstantno kurjenje varovalkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1406 (1292) | errhec |
» | Kaj lahko crkne na hladilnikuOddelek: Loža | 6558 (6363) | Aston_11 |
» | FID stikalo odklopi po določenem časuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13088 (10870) | int47 |
» | Trofazni fid na eno fazoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2852 (2702) | xerix |