Forum » Programiranje » Auto submit forma
Auto submit forma
xsenon ::
ojla,
imam težavo z avto submit formo. In sicer hočem, da se mi forma potrdi brez submit buttna. Uporabil sem java script
script language="JavaScript" type="text/javascript"> document.getElementById('error').submit();
Zadeva deluje povsod razen v firefox-u. V firefox-u pa se zgodi samo redirect in imam občutek da se java script niti ne izvede.
Ali se je že kdo ukvarjal s čim podobnim.
LP Peter
imam težavo z avto submit formo. In sicer hočem, da se mi forma potrdi brez submit buttna. Uporabil sem java script
script language="JavaScript" type="text/javascript"> document.getElementById('error').submit();
Zadeva deluje povsod razen v firefox-u. V firefox-u pa se zgodi samo redirect in imam občutek da se java script niti ne izvede.
Ali se je že kdo ukvarjal s čim podobnim.
LP Peter
etpot - Exploit The Power Of Technology
- spremenil: xsenon ()
xsenon ::
sem že najdu rešitev, firefox ima težavo ker malo drugače izvaja javascript kot ostali brskalniki.
rešitev zgoraj opisanega problema je:
document.forms[0].submit();
tole deluje v vseh brskalnikih.
LP Peter
rešitev zgoraj opisanega problema je:
document.forms[0].submit();
tole deluje v vseh brskalnikih.
LP Peter
etpot - Exploit The Power Of Technology
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | link in avtomatski loginOddelek: Izdelava spletišč | 854 (785) | techfreak :) |
» | hkratno potrjevanje večih formOddelek: Programiranje | 885 (763) | xsenon |
» | [Ajax in Java] v IE6 dela, v Firefoxu neOddelek: Programiranje | 1911 (1665) | krho |
» | JavaScript težave...Oddelek: Izdelava spletišč | 1055 (1012) | Road Runner |
» | checkboxiOddelek: Izdelava spletišč | 1207 (1103) | kopernik |