Forum » Omrežja in internet » Pošta iz triere na hotmail
Pošta iz triere na hotmail
lucky ::
Lep pozdrav!
Imam vprašanje- poslana pošta iz triera.net na hotmail.com ne prispe ( je pa delovalo pred meseci); Če pošljem iz triere, ne dobim nobenega odgovora (niti, da je mail zavrnjen zaradi napake ali zasedenosti predala ipd.)
Sem pisal na triera podporo in so mi odgovorili, da v zadnjem času niso zaznali težav z hotmailom (to je bila vsa razlaga).
Je možno, da hotmail zazna triero kot spam ali kaj podobnega? In kje bi se to dalo nastaviti?
Imam vprašanje- poslana pošta iz triera.net na hotmail.com ne prispe ( je pa delovalo pred meseci); Če pošljem iz triere, ne dobim nobenega odgovora (niti, da je mail zavrnjen zaradi napake ali zasedenosti predala ipd.)
Sem pisal na triera podporo in so mi odgovorili, da v zadnjem času niso zaznali težav z hotmailom (to je bila vsa razlaga).
Je možno, da hotmail zazna triero kot spam ali kaj podobnega? In kje bi se to dalo nastaviti?
Spc ::
Jaz imam tudi težave gmail > triera.
Maila sploh ne dobim.
Bom probal izklopit spam filter na trierinem strežniku.
Maila sploh ne dobim.
Bom probal izklopit spam filter na trierinem strežniku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektro turnšek in kabelski internet - novo omrežje, a počasno odpiranje web straniOddelek: Omrežja in internet | 7803 (6603) | hojnikb |
» | home server preko T2Oddelek: Omrežja in internet | 1447 (981) | SasoS |
» | Triera: IP telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 3729 (2813) | Cokolesnik |
» | Najem serverja in 100mbit linija?Oddelek: Omrežja in internet | 3121 (2258) | softy |
» | Standardizirane tehnologije za boj proti neželeni e-poštiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3651 (3176) | kronik |