» »

Last Chaos - ne razumem ..

Last Chaos - ne razumem ..

Lama ::

Zdravo!

Mi lahko prosim, kdo razloži kaj treba sploh delati pri igri Last Chaos ? Sem nekaj igral pa neke volke napadal potem me je pa en volk ubil ... No, če mi prosim kdo pove tukaj ali pa na zasebno sporočilo kaj treba delat bi bil zelo, zelo vesel ;)

Lep pozdrav

bluefish ::

Saj minuta Googla ti ne bi škodila: http://www.igarchive.com/l/last-chaos/

jizzer ::

Verjetno misli da bi mu to kdo razložil v slovenščini ;)

Lama ::

Tako je, majeric10 ima prav, rad bi preprost slovenski opis kaj moraš delati, da hitreje ''plezaš'' po lvlih navzgor, itd .. :) Vem, da Google obstaja ampak v 99% ti bo za Last Chaos dalo ven v ANGLEŠČINI, jaz pa rabim v Slovenščini, upam, da se kdo javi ?

lp

SmeskoSnezak ::

Javi se lahk google translate funkcija. :D
To sn se spomno v sekundi trinajst, mogoče ti bo pomagalo.
@ Pusti soncu v srce... @

bluefish ::

Me prav zanima, kako boš sploh igral igro, če še tistih nekaj vrstic angleščine ne razumeš.

Lama ::

Ja pač zgleda zanimiva ne, splača se probat, pač lej, ne znam dobro angleško ampak igro bi pa že znal klikat :D No, če noben noče pa nič, hvala za odgovore ;) Lahko zaklenete temo ;)

lp

jizzer ::

Googlov prevod:

Last Chaos je on-line igra vlogo igra, kjer se lahko tisoče igralcev hkrati biti povezani, boj in nadgraditi svoje znanje in pogum bitki s avanture, gostje in obdelujete znanja s kolegi pustolovce. To je določen v deželi Iris, kjer anarhije, terorja in vladavine ambicijo po epskem boju med Gods

V svetu Last Chaos, smrtni boj dirke za moč in osvojitvi Iris. V deželi premika zavezništev, krvavo resnico in nenasiten ambicije, igralci imajo popoln nadzor nad svojo usodo, vsak ukrep, in odločitev je smiselna in pomembna. Usoda počiva na svojih ramenih in določijo razvoj Zadnja zgodba Chaoss z brutalno vojno, briljantno strategijo in politične moči. Z izvajanjem nalog, učenje obdelujete spretnosti in doživljajo pustolovščine na velike in neznani svet, udeleženci pridobijo pogum, inteligenca in moč, da postane pravi vladar Last Chaos.
Advanced Graphics

Normal Bump Map Rendering Technologies

Močno grafično motor prinaša svetu Last Chaos do življenja, kot še nikoli poprej. Z Bump Map Rendering Technology, tehnologija, ki omogoča visoko kakovost grafike 20.000 ~ 30.000 poligonov uporabljajo samo 2000 ~ 3000 poligone, Igra prinaša nov nivo grafične podrobnosti in interaktivnost svetu. "Filtriranje Tehnologija", znana tudi kot "Glow-svetlobni učinek" ali "Blur tehnologije filtriranja," omogoča crisper, svetlejše slike, grafike in daje bolj realistično vzdušje. Last Chaos je prva igra na spletu, da bi uporaba te tehnologije.


Ukrep Packed Igranje
Osebni Dungeon System

"Osebno Dungeon" je zasebni način iskanje, kjer lahko igralci iti v solo "arkadna" style igranje okolje. To omogoča igralcem izkušnje deli Last Chaos v zasebnost, in na hitrejši in razburljiv ritem. Udeleženci so tudi nagrajeni lepo na izkušnje in zaklad!

E.R.A.S. Exciting Range of aggressive Battle System

Z E.R.A.S. (Exciting Range of aggressive Battle System), lahko igralci zadeti pošasti v zamah svoje orožje! V kombinaciji z bolj razburljivo možnosti napada, da je veliko ukrepov igre dont so, Last Chaos zagotavlja več in razburjenje od mnogih podobnih ukrepov usmerjenih on-line igre.

Lama ::

Hvala, nekaj sem razumel he,he, Google bolj tko prevaja ;)

Lp

litlebuble ::

hahaha ste pa res cudni kdo vam je sploh reku da pejt last chaos igrat ce neznate niti pikice anglescine


aja pa tist ko nemareva zacet igrat naj prosim pride na katar...vecina casa sm na 5ki pa naj me doda moje ime xXDARKKnightXx,AnOtHeRoNe

opeter ::

Saj lahko preklopiš v nemščino, francoščino itn.
Če pa dandanes ne veš kolikor-toliko aktivno govoriti oz. razumeti vsaj en tuji jezik, pa si itak izgubljen.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Good Guy ::

če igre ne zastopiš ni zate; beri na škatli piše 15+
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

gamefreak ::

pač mmorpg igra kot vsaka druga, jo igram z sošolcom in je kar vredu, še v šoli jo igrava pru pouku ali pa v prostih urah :)
gamer at heart

guest #44 ::

Res mi je čudno, da ne znaš tolko angleščine, da igro zašpilaš. Nevem, nisem še slišal človeka pod 30, da nebi vsaj neki znal.

bajsibajsi ::

Pa tudi ce ne znas anglesko se "da" MMOje vseeno igrati. Nekaj povsem drugega pa so igralske izkusnje, ki jih pri tem lahko dozivljamo. Predvsem vec experimentiranja, kar obicajno zaznamuje premnogo napacnih odlocitev za katere zvemo pozneje, vec unicenih ingame predmetov (npr. pri craftanju), neprimerno izbrani skili..itd. Po drugi strani pa mogoce kancek vec moznosti za online socializing, ki lahko izhaja ze iz ciste potrebe razumeti nekaj.

Ce lahko "igramo" KR, TW... in nekatere druge lokalizirane MMO igre v njihovem domacem jeziku, bi pa nemara lahko tudi mednarodne verzije brez znanja anglescine. :)

Drugace bi kot F2P MMO igre priporocal katero izmed precej bolj kvalitetnih kot LC; npr. LOTRo. Pa Ryzom ima ravno te dni tranzicijo na F2P (do lvl125). Predvsem Ryzom za katero bi rekel, da je skriti diamant med mnogimi bolj popularnimi MMO naslovi. Ceprav je ze v letih Ryzom ponuja dolocene sisteme, ki so svetlobna leta pred poplavo novih "WOW style" klonov.

david-sesko ::

še igra kdo last chaos ? igram na serverju "katar" in poznam samo 3 osebe ki govorijo slovensko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rappelz - brezplačna MMORPG

Oddelek: Igre
222499 (1102) cusco
»

Last Chaos

Oddelek: Igre
111523 (833) david96
»

Free MMORPG (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
897852 (3880) OmegaBlue
»

dobre MMORPG??

Oddelek: Igre
363878 (2681) ahac
»

Igre kot so Dawn Of Myth, EmpireQuest...

Oddelek: Igre
12871 (763) Jeebs

Več podobnih tem