Forum » Loža » Naročiti čevlje preko spleta
Naročiti čevlje preko spleta
_XWing__ ::
Iščem točno določen model ženskih čevljev znamke Unisa, od katerih vem šifro izdelka, v Sloveniji jih je zmanjkalo, saj so lanski model. Problem je, da sem jih obljubil punci, pa sem pozabil in ko sem se končno spomnil (z njeno pomočjo :) ) na svojo obljubo je bila številka razprodana v vseh poslovalnicah v Sloveniji, prodajalka je bila še toliko prijazna, da je poklicala v vse trgovine ... Vglavnem, ali obstaja kakšna večja spletna prodajalna v EU, kjer bi lahko naročil omenjene čevlje preko spleta? Nekaj podobnega kot ebay za čevlje ... če morda kdo pozna ali je kdo že kaj podobnega poskusil. Na ebayu jih nisem našel in tudi sicer moje googlanje ni obrodilo sadov.
Tudi sicer me zanima, če kdo od vas kupuje obleke/čevlje preko spleta :) meni se zdi ideja čisto uporabna, če nisi preveč izbirčen ali če točno veš kaj kupuješ ...
LP
Tudi sicer me zanima, če kdo od vas kupuje obleke/čevlje preko spleta :) meni se zdi ideja čisto uporabna, če nisi preveč izbirčen ali če točno veš kaj kupuješ ...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 239643 (16120) | theStranger |
» | Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40443 (4208) | balluf |
» | MBT čevlji nakup preko spletaOddelek: Loža | 6038 (5849) | VelikiTun |
» | Plačilo carine za obutev iz kitajskeOddelek: Loža | 9194 (8466) | d0ndian |