Forum » Programska oprema » Firefox ne odpre youtube
Firefox ne odpre youtube
no99 ::
lp,
Že nekaj dni imam težave s Firefoxom (safari dela ok).
Ne odpira mi nekaterih strani, brez errorja, samo done se pojavi v statusu spodaj.
Probu sem že dost stvari (update na novo verzijo, posodobu sem flash in ostale plugine, spucal sem ves temp, odklopu sem vse addone ...)
Zanima me če ma kdo podobne probleme in če mogoče kdo ve v čem je fora...
lp
Že nekaj dni imam težave s Firefoxom (safari dela ok).
Ne odpira mi nekaterih strani, brez errorja, samo done se pojavi v statusu spodaj.
Probu sem že dost stvari (update na novo verzijo, posodobu sem flash in ostale plugine, spucal sem ves temp, odklopu sem vse addone ...)
Zanima me če ma kdo podobne probleme in če mogoče kdo ve v čem je fora...
lp
mtosev ::
probaj se enkrat flash instalirat
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Pyr0Beast ::
Zanimivo, tudi sam opažam, da z zadnjimi dnevi flash strani nekaj štrajkajo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
lp,
mtosev: to je prva stvar, ki sem jo naredu.
Fora je v tem, da včasih dela, včasih pa ne. Seveda sem pogooglal za ta problem in nisem edini, ki ma te težave.
Problem je v tem, ker ni nikjer konkretnega odgovora, v večini primerov pa krivijo novo verzijo Flash plugina za firefox. Smešno je pa to, da tudi s starejšo ne dela....
Opažm tudi, da je Firefox zelo počasen ... recimo grem na neko stran ... in gledam po 10 sekund beu ekran spodi pa "Looking up www...". Po 10 sekundah se čudežno zbudi in naloži stran.
In to se dogaja ćisto random, seveda pa ne morem krivit mojga ISPja, saj ostale stvari delujejo BP. (prav tako ne mrežne in routerja ...)
Any idea?
mtosev: to je prva stvar, ki sem jo naredu.
Fora je v tem, da včasih dela, včasih pa ne. Seveda sem pogooglal za ta problem in nisem edini, ki ma te težave.
Problem je v tem, ker ni nikjer konkretnega odgovora, v večini primerov pa krivijo novo verzijo Flash plugina za firefox. Smešno je pa to, da tudi s starejšo ne dela....
Opažm tudi, da je Firefox zelo počasen ... recimo grem na neko stran ... in gledam po 10 sekund beu ekran spodi pa "Looking up www...". Po 10 sekundah se čudežno zbudi in naloži stran.
In to se dogaja ćisto random, seveda pa ne morem krivit mojga ISPja, saj ostale stvari delujejo BP. (prav tako ne mrežne in routerja ...)
Any idea?
matjaz23 ::
Si že probal narediti nov profil ?
v "run" vpiši firefox.exe -P in kreiraj novega... mogoče se je default profilu ščasoma kaj sfuzlalo.
lp.
v "run" vpiši firefox.exe -P in kreiraj novega... mogoče se je default profilu ščasoma kaj sfuzlalo.
lp.
P5B-Deluxe /// Intel E6600@3.0 (333x9)
OCZ SLI-Ready 3GB PC2-8500U /// Ultra-120 eXtreme
Sapphire HD4870 512 /// 750+500 GB Sata2
OCZ SLI-Ready 3GB PC2-8500U /// Ultra-120 eXtreme
Sapphire HD4870 512 /// 750+500 GB Sata2
evo, naredu sem nov profil, instaliru plugine ... še vedno isto.
youtube preprosto ne odpre... isto npr ne odpre embd. linka na youtube iz facebooka...
wtf :)
youtube preprosto ne odpre... isto npr ne odpre embd. linka na youtube iz facebooka...
wtf :)
Grill ::
Imam podoben problem, le da pri meni ne odpre 24ur, vse ostale pa. Se zezam s tem že 3 dni. Tako da če ti uspe daj prosim še tu napiši. Katero verzijo FF pa uporabljaš (moja je 2.0.0.10)?
Firefox 3.5.3 na Mac OS X 10.5.8
Pomagal ni čisto nič .. od reinstalla firefoxa, novega profila, reinstall pluginov, disejblanje addonov ... nada.
Aja pa še to ... problem sem najprej opazil tako, da slider za previjanje na youtube filmih ni deloval. Movie je igral, previjat pa nisem mogu.... no zdej pa sploh vec ne odpre strani.
Pomagal ni čisto nič .. od reinstalla firefoxa, novega profila, reinstall pluginov, disejblanje addonov ... nada.
Aja pa še to ... problem sem najprej opazil tako, da slider za previjanje na youtube filmih ni deloval. Movie je igral, previjat pa nisem mogu.... no zdej pa sploh vec ne odpre strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: no99 ()
če koga zanima ...
problem je biu v tem:
google-analytics.net
google.g.doubleckick.net
... in ostala google sranja
Uglavnem, firewall (littlesnitch) mi je blokiru to na firefoxu.
Posledično youtube ni deloval.
Me pa zanima, zakaj se skor na vsakem pejdzu "kupla" na ta google sranja in zakaj brez tega sploh ne odpira strani (npr youtube).
Opažam, da 80% čakanja da se odpre neka stran je posledično zaradi tega "Waiting for www.google-analytics.com...".
problem je biu v tem:
google-analytics.net
google.g.doubleckick.net
... in ostala google sranja
Uglavnem, firewall (littlesnitch) mi je blokiru to na firefoxu.
Posledično youtube ni deloval.
Me pa zanima, zakaj se skor na vsakem pejdzu "kupla" na ta google sranja in zakaj brez tega sploh ne odpira strani (npr youtube).
Opažam, da 80% čakanja da se odpre neka stran je posledično zaradi tega "Waiting for www.google-analytics.com...".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35923 (10390) | kow |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3778 (2459) | Anney |
» | Izšla Opera 11 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24740 (20026) | kriko1 |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45820 (40139) | PrimozR |
» | Google bo posodobil IE6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9123 (7100) | Lonsarg |