» »

Mnenja o izdelavi in promociji Web strani

Mnenja o izdelavi in promociji Web strani

damjan11 ::

Pred kratkem sem zasledil tole stran http://www.dober.biz/ in me malo zanima gledee na vaše izkušnje kako se vse to obnese? Mislim na optimizacijo strani... postavljanje strani na prvo stran brskalnikov in pa seveda cena spletnega gostovanja?
Predstavilo pa bi se srednje veliki računovodski servis, ker pa so ekonomisti, seveda iščejo najugodnejšo ponudbo:)....
Vsak komentar bo dobrodošel..

Lep dan še naprej

Tody ::

Kar se tiče optimizacije je zadeva lahko velik nateg. Tko da pazi kaj boste plačeval in kaj boste dobili.

Nevem meni stran zglada kr neki... Vse nametan polno nekih citatov, smrdi po tem da pač če zakupiš ključno besedo "računovodstvo" potem se na spletni strani recimor vsaj 100x pojavi čeprav ni razloga za to. To pa ni prava optimizacija.

Gostovanje pri vsem tem nima kaj dosti. Gre za strukturo strani in da so deli strani v skladu z dobro prakso.

Vice ::

Ne vem, če si ti sploh pogledal vsebino te strani, ampak ta človek, ki to ima ne samo, da nima pojma kaj govori, vsaj toliko bi se lahko potrudil, da bi poizkusil pripoati vsaj malo približno smiselne podatke o katerih naklada. In ne vem kakšen smisel ima pri njem optimizacija če še svoje strani ne zna optimizirati...

AmokRun ::

Saj se že na deleč vidi, da je to stran tipa prosnja.net.

damjan11 ::

Hvala za opazke... lol ponuja optimiziranje, sam pa je na repu LOL

NorK ::

Ampak nekateri vseeno nasedejo.

Sicer pa - najugodnejša ponudba ni nujno tudi najcenejša. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?

Oddelek: Izdelava spletišč
232436 (1938) Netrunner
»

Pohitritev spletne strani

292270 (1213) vezalke
»

Spletna trgovina z enim izdelkom

4615071 (12728) Vice
»

Spletna trgovina! POMOČ