Forum » Omrežja in internet » Požarni zid
Požarni zid
BadB0y ::
Kaj uprabljati? Sedaj uporabljam ipcopa ampak me malo bega ker ze 1 leto ni bilo nobenega popravka:) določene stvari se vec ne vzdržujejo.... malo sem gledal smoothwall in je skoraj enak ipcopu. Najvec zanimanja pa mi je vzel ClarkConnect ima kdo kakšne izkušnje z njim ? ali ve kdo za kakšno konkurenčno zadevo in da je po možnosti free.
Bug ::
ellow
Lahko pa nalozis prav kako linux distribucijo - Debian recimo
In potem namestis shorewall - zastonj, konfigurabilno, preprosto, redno osvezevanje verzij...
Pa mas potem se tudi lahko kaki server gor...
lp,
bug
Lahko pa nalozis prav kako linux distribucijo - Debian recimo
In potem namestis shorewall - zastonj, konfigurabilno, preprosto, redno osvezevanje verzij...
Pa mas potem se tudi lahko kaki server gor...
lp,
bug
Before you speak, ask yourself:
Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve the silence?
Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve the silence?
Enter4 ::
Hellow,
da nebom odpiral nove teme...
imam workstation mašino(ubuntu)... v tej mašini pa še virtualko...(apache,ftp...) in zadevo varuje shorewall. Vse lepo in prav... tudi forwardi delujejo... ampak imam posebno željo... se da kako narediti v fwju da če bi npr odtipkal v brskalniku 127.0.0.1 da bi me vrglo na ip 10.0.0.1(virtualko)?
Že naprej hvala in upam, da bomo našli kakšno skupno rešitev.
Lp, Urban Žan
da nebom odpiral nove teme...
imam workstation mašino(ubuntu)... v tej mašini pa še virtualko...(apache,ftp...) in zadevo varuje shorewall. Vse lepo in prav... tudi forwardi delujejo... ampak imam posebno željo... se da kako narediti v fwju da če bi npr odtipkal v brskalniku 127.0.0.1 da bi me vrglo na ip 10.0.0.1(virtualko)?
Že naprej hvala in upam, da bomo našli kakšno skupno rešitev.
Lp, Urban Žan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Enter4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux routerOddelek: Operacijski sistemi | 1496 (956) | residual |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2385 (1367) | sidd |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4284 (3230) | sverde21 |
» | Mreža linux-windowsOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1214) | dizel |
» | nujno-internet sharing v linux mandrake 10.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1341 (1206) | moj_nick |