Forum » Zvok in slika » Prenos videa iz strani RTV SLO - rešitev
Prenos videa iz strani RTV SLO - rešitev
bauci ::
Veliko vprašanj je bilo kako prenesti video iz arhiva RTV SLO in to potem naprej urejati. Sedaj je rešitev ponudil sam Real player. Iz njihove strani sem dol potegnil preizkusno različico novega Real playerja SP. Ta omogoča snemanje videa v obliki RM in ne več v obliki IVR katero ni prepoznal noben urejevalnik videa. Datoteko RM lahko preprosto pretvoriš v katerokoli drugo obliko in potem obdeluješ video. Novi Real player pa omogoča tudi direktno pretvorbo RM datoteke v WMA datoteko in potem lahko z njo počneš kar hočeš. Sedaj Real player podpira tudi Firefox in ne samo Internet Explorer.
Upam, da bo ta informacija koristila komu, ki je do sedaj obupaval nad IVR formatom - tako kot jaz.
Upam, da bo ta informacija koristila komu, ki je do sedaj obupaval nad IVR formatom - tako kot jaz.
miranpozar ::
... ali pa tudi vsem ostalim, ki so že zdavnaj obupali nad tečnim-in-z-vsem-balastom-nasranim RealPlayerjem
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Spc ::
RTVSlo ima že vse v flashu.
Za kopiranje flash videja pa ne rabiš čisto nič samo widnowse, saj ti skopira video v temporary internet files.
Za kopiranje flash videja pa ne rabiš čisto nič samo widnowse, saj ti skopira video v temporary internet files.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaje z rtvslo.siOddelek: Programska oprema | 7487 (4680) | damirb03 |
» | Snemanje iz rtv slo arhivaOddelek: Zvok in slika | 5274 (4980) | majnk |
» | Real playerOddelek: Izdelava spletišč | 1009 (986) | bbenci2 |
» | Kako bi downloadal oddajo iz poptv.si?Oddelek: Omrežja in internet | 4363 (4067) | 680x0 |
» | Gledanje .MKV datotekOddelek: Zvok in slika | 2569 (2500) | ]Fusion[ |