Forum » Pomoč in nasveti » Problem: računalnik se ne prižge...
Problem: računalnik se ne prižge...
Jerzy ::
zdravo!
včeraj se računalnik na enkrat ugasne.. mislil sem da je zmanjkalo elektrike za kratek čas (kar se pogosto dogaja). pogledam za računalnik in vidim da rdeča lučka na podaljšku sveti.. vidim tudi da zelena lučka znotraj računalnika sveti. pritisnem na ''knofek'' za prižig compa in nič.. računalnik se ni odzval..
kakšna ideja?
lp
včeraj se računalnik na enkrat ugasne.. mislil sem da je zmanjkalo elektrike za kratek čas (kar se pogosto dogaja). pogledam za računalnik in vidim da rdeča lučka na podaljšku sveti.. vidim tudi da zelena lučka znotraj računalnika sveti. pritisnem na ''knofek'' za prižig compa in nič.. računalnik se ni odzval..
kakšna ideja?
lp
Rok 93 ::
A je kaj zasmrdelo lahko da je šla matična ampak dvomim.
Tudi meni se je to že zgodilo.
Pa sem dvakrat brcnu v comp pol je pa blo, res deluje pa še sprostiš se
Jah... je več možnih varjant a se sploh nič ne prižge a pride v Windowse samo oz. če greš lahko v bios ali čisto nič.
lp
Rok
Tudi meni se je to že zgodilo.
Pa sem dvakrat brcnu v comp pol je pa blo, res deluje pa še sprostiš se
Jah... je več možnih varjant a se sploh nič ne prižge a pride v Windowse samo oz. če greš lahko v bios ali čisto nič.
lp
Rok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rok 93 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | elektrika včasih dela včasih neOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1038 (850) | mirator |
» | trifazni elektromotor -vezava na podaljšekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 23388 (22864) | Vikking |
» | izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2790 (2248) | gregor |
» | Zagon PC-ja preko podaljška!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2261 (1847) | Pyr0Beast |
» | Disk nad 50°COddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1012) | joza20 |