Forum » Omrežja in internet » Router-router
Router-router
ttommy ::
Pozdravljeni
Zanima me,kako lahko naredim naslednjo povezavo:
T-2 modem-router-3je računalniki+router-en računalnik lan en en wlan?
Preko routerja mi dela normalno,ko pa pri svojem računalniku kabel potegnem ven iz PCja in ga vtaknem v internet port,potem pa normalno iz LAN porta v svoj računalnik,pa mi ne dela....Se pravi iz prvega routerja do PC mi dela,ko pa hočem povezat Lyniksa,pa ne dela...Ta router je Lyniks WRT54GL,nastavljeno za povezavo pa ima DHCP.Tega sem prej imel zraven modema in je normalno delovalo,potem sem pa zraven modema dal prejšnji router,LYniksa sem pa prestavil v dnevno,ker bi rad ojačal wlan domet do druge sobe.Kako moram nastaviti internetno povezavo v Lyniksu,da mi bo delalo?Imam Tomato firmware.LP
Zanima me,kako lahko naredim naslednjo povezavo:
T-2 modem-router-3je računalniki+router-en računalnik lan en en wlan?
Preko routerja mi dela normalno,ko pa pri svojem računalniku kabel potegnem ven iz PCja in ga vtaknem v internet port,potem pa normalno iz LAN porta v svoj računalnik,pa mi ne dela....Se pravi iz prvega routerja do PC mi dela,ko pa hočem povezat Lyniksa,pa ne dela...Ta router je Lyniks WRT54GL,nastavljeno za povezavo pa ima DHCP.Tega sem prej imel zraven modema in je normalno delovalo,potem sem pa zraven modema dal prejšnji router,LYniksa sem pa prestavil v dnevno,ker bi rad ojačal wlan domet do druge sobe.Kako moram nastaviti internetno povezavo v Lyniksu,da mi bo delalo?Imam Tomato firmware.LP
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modem -> Router, statičen IPOddelek: Omrežja in internet | 3198 (2872) | crniangeo |
» | Povezava router na router?!Oddelek: Omrežja in internet | 931 (808) | Saso_C |
» | ROUTER in signal (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8449 (7960) | Frenckie |
» | Amisev modem Thomson 780i WL in brezžična povezava ali žična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 6506 (6235) | amigo_no1 |
» | Računalnik kot routerOddelek: Omrežja in internet | 2707 (1922) | king0001 |