Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 in virtualni cd-ji??
Windows 7 in virtualni cd-ji??
Dejvid123 ::
Pozdravljeni.Že dolgo iščem odgovor kateri program bi delal na win7 in bi delal navidezne pogone.
Prosim za pomoč.
Hvala že vnaprej!!
Lp Dejvid123
Prosim za pomoč.
Hvala že vnaprej!!
Lp Dejvid123
__Devil__ ::
Če misliš mountanje slik potem deamon tools, winmount, iso magic... Če pa kaj druga pa razloži natančeje. Vse kar moraš gledati je, da potegneš 32 ali 64 bitno razlićico programa. To pa je odvisno kak windows imaš (32 ali 64 bit).
EDIT: mislim na free verzije (deamon tools), da si nebo kdo pašnika predstavljal =)
lp
EDIT: mislim na free verzije (deamon tools), da si nebo kdo pašnika predstavljal =)
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
Če misliš mountanje slik potem deamon tools, winmount, iso magic... Če pa kaj druga pa razloži natančeje. Vse kar moraš gledati je, da potegneš 32 ali 64 bitno razlićico programa. To pa je odvisno kak windows imaš (32 ali 64 bit).
lp
Imam 32 bitno različico.Mislim Mountanje slik.Se oproščam za pomanjklivost.
__Devil__ ::
Ja to je to. Deamon tools 32 bit potegneš pa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
bluefish ::
Naloži VirtualCloneDrive, preprost, nevsiljiv in preverjeno deluje tudi na 64-bit varianti.
Bom poskusil če deluje.
Ali je veliko težav z Windows 7?
Hvala Deluje...!!!!
Ali je veliko težav z Windows 7?
Hvala Deluje...!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejvid123 ()
Naloži VirtualCloneDrive, preprost, nevsiljiv in preverjeno deluje tudi na 64-bit varianti.
Hvala!
ender ::
DaemonTools 4.30.4 preverjeno deluje na Windows 7 RC7100 (čeprav se Windows pred namestitvijo pritožijo, da program ni združljiv), ravno tako preverjeno deluje DT 4.35 na Windows 7 RTM (tu se nič ne pritoži). Oboje na x64.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
gregor2346 ::
Jaz pa sem imel inštalirano Visto home premium in se čez njo naložil WIN 7,sedaj pa ne morem odpirati JPG. Ima mogoče kdo nasvet kaj storiti, prav tako pa mi ne dela Empowering Technology.Driverjev pa zanj ne najdem. Ima kdo kakšno idejo
sedaj pa ne morem odpirati JPGSe ti je miška prilepila na mizo in je ne moreš premakniti do datoteke? Ali pa je zalepljena le tipka?
Ej, trenutno mi tretje oko dela probleme zaradi poravnave planetov.
Empowering TechnologyIn to je? Če je delovalo na Visti, potem naloži gonilnike zanjo.
gregor2346 ::
Napiše mi da nimam pravega programa za odpiranje JPG slik ko pa sem naložil adobe photoshop pa lahko v njem odpiram slike
Empwering tehnology pa je:
http://support.acer-euro.com/empowering...
Empwering tehnology pa je:
http://support.acer-euro.com/empowering...
Napiše mi da nimam pravega programa za odpiranje JPG slik ko pa sem naložil adobe photoshop pa lahko v njem odpiram slikeDesni klik na sliko > Open with > Windows Photo Viewer.
Empwering tehnology pa je:Si poskusil z driverji za Visto?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz Windows viste 32bit v Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1256) | thinc1990 |
» | Virtual discOddelek: Pomoč in nasveti | 755 (706) | Drekcpekc |
» | Namestitev Windows 7 z USB ključkaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17621 (15641) | mtosev |
» | Micorsot office 2007 VS Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1140 (1023) | Ales23LJ |
» | Windows 7 (deamon tools)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4558 (4490) | bluefish |