Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč na domu
Pomoč na domu
Kankan ::
Pozdravljeni!
Mi kdo zna pomagati vzpostaviti povezavo računačnika in LCD preko DLNa. Inštaliral sem program TVersity, pa nekaj ne štima....mislim, da je Tversity zaznal tv, čeprav TV ni zaznal računalnika....zakomplicirano ....bi bil kdo pripravljen priti na dom, da mi uredi zadevo, za ceno se zmenimo...
Lp Andrej
Mi kdo zna pomagati vzpostaviti povezavo računačnika in LCD preko DLNa. Inštaliral sem program TVersity, pa nekaj ne štima....mislim, da je Tversity zaznal tv, čeprav TV ni zaznal računalnika....zakomplicirano ....bi bil kdo pripravljen priti na dom, da mi uredi zadevo, za ceno se zmenimo...
Lp Andrej
- premaknil iz Mali oglasi: madviper ()
Jankolovski ::
Tle je en link!
Evo tuki maš pa prou DLNA stran, če tle ne najdeš odgovora ga nauš nikjer!
Probaj sam kaj boš plačeval brezveze, oziroma ziher poznaš kaksnega PC frika ki ti bo pršu to narest domou za dva pira!
Evo tuki maš pa prou DLNA stran, če tle ne najdeš odgovora ga nauš nikjer!
Probaj sam kaj boš plačeval brezveze, oziroma ziher poznaš kaksnega PC frika ki ti bo pršu to narest domou za dva pira!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jankolovski ()
Kankan ::
Problem je, da sploh ne vem kje je problem, namreč, ko sem ruter, računalnik in TV povezal s kablom je vse štimalo, tudi, ko sem izklopil povezavo s kablom, ko pa sem ugasnil TV, ga računalnik ni hotel več zaznati brezžično! Nekaj mora biti narobe z eno izmed nastavitev..ali na računalniku ali na ruterju..sam..TVnet pa dela, tudi na internet lahko grem prek TV, večpredstavnost pa ne dela..vsaj brezžično ne..
Lp Andrej
lepo prosim za pomoč...
prosim, naj mi kdo svetuje...
Lp Andrej
lepo prosim za pomoč...
prosim, naj mi kdo svetuje...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kankan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35487 (14019) | kralnahribu |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6672 (3566) | moat |
» | Iz DolbyDigital oz. ProLogic v DTSOddelek: Zvok in slika | 2433 (1989) | integral15 |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25153 (14166) | ToniT |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3795 (3144) | Kankan |