Forum » Kaj kupiti » kateri Webcam?
kateri Webcam?
vir ::
Kateri webcam je danes aktualen? Ne bi rad kake najcenejše zadeve, ki bo neuporabna, pa tudi drage ne rabim. Dal bi tam nekje 40 mogoče 50 Evrov. Sobo imam bolj mračno tako da naj bi mela še tisto funkcijo, ki ti to popravi, da je slika ok.
Sem brskal po netu za testi, da bi našel kako dobro z razmerjem cena/kvaliteta, ampak ne najdem nič pametnega. Če že, potem samo stare teste.
Če ima kdo slučajno kakšen link v rokavu naj ga kar tukaj strese.
Sem brskal po netu za testi, da bi našel kako dobro z razmerjem cena/kvaliteta, ampak ne najdem nič pametnega. Če že, potem samo stare teste.
Če ima kdo slučajno kakšen link v rokavu naj ga kar tukaj strese.
.....naj dodam še to, da kamera ne rabi imet mikrofona, ki zadevo samo podraža, ker ga že imam že na slušalkah.
urosh ::
Tudi jaz že en čas iščem nekaj cenovno dostopnega - vendar jaz bi rad gledal tudi ven - se pravi sonce na polno in tu vse odpovejo... Drugače pa imam Logitech comunicate stx, pa dela fino. Sicer je že ene 5 let stara, pa ima še vedno zelo dobro sliko. Seveda ne v soncu :) Česar ti ne boš imel...
Mislim da je večina teh "standard" kamer čisto zadovoljiva za tebe. Najlažje malo stestirat v trgovini, pa boš videl.
Lp
Mislim da je večina teh "standard" kamer čisto zadovoljiva za tebe. Najlažje malo stestirat v trgovini, pa boš videl.
Lp
mal gledam logitechove in izbiram med tema dvema:
link
cenejša je 43Evro, dražja pa 80 Evro
To še ne pomeni da nebi izbral katero drugo, zato bodte kar glasni s predlogi....
link
cenejša je 43Evro, dražja pa 80 Evro
To še ne pomeni da nebi izbral katero drugo, zato bodte kar glasni s predlogi....
Invictus ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29286 (10893) | Kayzon |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25368 (5871) | refosk |
» | kako monitor zvočnike vezati na TV?Oddelek: Zvok in slika | 9855 (7208) | T743 |
» | Katero HD kamero?Oddelek: Kaj kupiti | 4361 (3445) | assez |