Forum » Programska oprema » Program za snemanje iz kamer - coax kabel
Program za snemanje iz kamer - coax kabel
DrrMrr ::
Pozdravljeni.
V službi imamo ene stare kamere preko koaksialnega kabla. Diski so se pokvarili, backupa pa tudi ni bilo. Vem, da je bila neka Linux ditribucija, ne vem pa katera. Pa me zanima, če pozna kdo kak free software znotraj Linuxov (če je možno, npr. Ubuntu, ali pa kar distro za snemanje) ali pa Windows, ki bi znal ta video zajemati.
lep pozdrav,
D.
V službi imamo ene stare kamere preko koaksialnega kabla. Diski so se pokvarili, backupa pa tudi ni bilo. Vem, da je bila neka Linux ditribucija, ne vem pa katera. Pa me zanima, če pozna kdo kak free software znotraj Linuxov (če je možno, npr. Ubuntu, ali pa kar distro za snemanje) ali pa Windows, ki bi znal ta video zajemati.
lep pozdrav,
D.
DrrMrr ::
Sem nekaj poskušal z ZoneMinder-jem. Pa še imam neke težave z kartico za zajemanje videa. Bom sporočil kako in kaj bom rešil. Hvala za vse odgovore.
lp,
D.
lp,
D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry pi ali mini platka od intela ?Oddelek: Strojna oprema | 1233 (839) | #000000 |
» | Program snemanje za IP kamero - nadzor ! Pomoč nujnoOddelek: Zvok in slika | 4337 (3979) | pSP 3004 |
» | Domači videonadzorni sistem z pomočjo spletnih kamerOddelek: Zvok in slika | 3955 (2114) | Pesimist |
» | Free program za videonadzor IP kamerOddelek: Programska oprema | 5953 (5086) | mauzer |
» | Program za delo z nadzornimi kameramiOddelek: Programska oprema | 2899 (2639) | skico |