Forum » Kaj kupiti » Garancija COSMOS / Graz
Garancija COSMOS / Graz

Joze_K ::
Jap takole:
Sem kupil 14.7.2001 CD-RW Liteon 12x10x40x - pa me je zaje...al sem ga nesel konec septembra nazaj. So mi zamenjali drive in dali 16x10x40x LiteOna in nov račun s tem datumom (5.10.2001) - super, a ne?
Pa se mi je zdaj pokvaril ta drug LiteOn / tam nekje konec junija (6 mesec) - zaradi lenobe in zaradi računa, ki se je glasil na 10. mesec sem ga nesel nazaj ta vikend (20.7.2002), kad vidi ono
:
mi na servisu povedo, da je garancija ven!!!
Pokažem datum na računu (10.mesec), ampak mi gladko zatrdijo, da nadomestno blago dobi pri njih le 6 mesecev garancije
, da bi pa lahko uveljavljal garancijo za prvi prodan izdelek (14.07.2002)
, vendar sem tukaj zamudil rok (za 6 dni).
Ko sem vztrajal (najprej mi je bilo rečeno, da njihov kompjutor ne sprejema reklamacij > 1 leto), je ta kompjutor reklamacijo vseeno sprejel. Sedaj serviser ni imel več izgovora s kompjutorom, zato je zadevo vzel, z obrazlago. da ga bo poslal, vendar ne more garantirati rezultata, saj so roki mimo - čakanje na rezultat pa je kljub temu 6 tednov!
čude li čude,... če še jest ta svet razumem... za drug izdelek velja garancija z garancijsko dobo prvega 1 leto, za tega pa originalno le 1/2 leta ...
Skratka, grrrr, jezen sam na sebe ker nisem en teden prej reagiral in odnesel škatlo na servis....grrrrr
Sem kupil 14.7.2001 CD-RW Liteon 12x10x40x - pa me je zaje...al sem ga nesel konec septembra nazaj. So mi zamenjali drive in dali 16x10x40x LiteOna in nov račun s tem datumom (5.10.2001) - super, a ne?

Pa se mi je zdaj pokvaril ta drug LiteOn / tam nekje konec junija (6 mesec) - zaradi lenobe in zaradi računa, ki se je glasil na 10. mesec sem ga nesel nazaj ta vikend (20.7.2002), kad vidi ono

mi na servisu povedo, da je garancija ven!!!
Pokažem datum na računu (10.mesec), ampak mi gladko zatrdijo, da nadomestno blago dobi pri njih le 6 mesecev garancije

Ko sem vztrajal (najprej mi je bilo rečeno, da njihov kompjutor ne sprejema reklamacij > 1 leto), je ta kompjutor reklamacijo vseeno sprejel. Sedaj serviser ni imel več izgovora s kompjutorom, zato je zadevo vzel, z obrazlago. da ga bo poslal, vendar ne more garantirati rezultata, saj so roki mimo - čakanje na rezultat pa je kljub temu 6 tednov!

Skratka, grrrr, jezen sam na sebe ker nisem en teden prej reagiral in odnesel škatlo na servis....grrrrr

Zjeban ::
kje si te to kupu!Nisem še vidu trgovine ki bi dala kompiču 6 mescov garancije!A ti nikjer ne piše kak dolgo ti traja?

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | crknu pekač (TEAC)Oddelek: Strojna oprema | 2163 (1689) | Dr_M |
» | Asus CD-RWOddelek: Kaj kupiti | 1642 (1374) | romci1 |
⊘ | Kakšni so kej Lite-Oni?Oddelek: Kaj kupiti | 1812 (1439) | whatson |
» | PečicaOddelek: Kaj kupiti | 2131 (1504) | humanoid |
» | Kateri 24x Snemalnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1688 (1369) | lukslo |