Forum » Omrežja in internet » modem
modem
mariio ::
lep pozdrav imam eno vprašanje
glede modema imam samo eno luknjo za lan kupil sem razdelilec ki ima dva lana zdaj pa ko zelim povezati drug računalnik ne vzpostavi povezave bi tukaj kaj drugega rabil al kaj
lep dan še naprej
glede modema imam samo eno luknjo za lan kupil sem razdelilec ki ima dva lana zdaj pa ko zelim povezati drug računalnik ne vzpostavi povezave bi tukaj kaj drugega rabil al kaj
lep dan še naprej
mariio ::
a pol se neda da bi to kaj sem kupil razdelilec ki ima dve luknji za lan kabel nwm zakaj jih sploh prodajajo če ne gre potem povezati dva računalnika
bluefish ::
a pol se neda da bi to kaj sem kupil razdelilec ki ima dve luknji za lan kabel nwm zakaj jih sploh prodajajo če ne gre potem povezati dva računalnikaTega razdelilca niti ne poznam in bo morda kdo drug povedal kaj več, samo dvomim, da je to namenjeno priklopu na modem.
5er--> ::
Tisto je mišljeno, da preko enega utp kabla spelješ 2 100mbit povezavi (na npr. 2 pc-ja). Rabiš pa tak "razdelilec" na vsaki strani kabla in pa seveda 2 porta v modemu/routerju/whatever.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako omogočiti dual LAN (dva računalnika preko enega kabla)Oddelek: Omrežja in internet | 1285 (877) | polixenes |
» | Dva računalnika in USB printerOddelek: Pomoč in nasveti | 5652 (5512) | Blup |
» | kabelski internet +tv?Oddelek: Omrežja in internet | 3392 (3165) | Jakka |
» | štukanje kabla od razdelilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1946 (1813) | Pyr0Beast |
» | Mrežni razdelilecOddelek: Kaj kupiti | 4124 (3907) | Tomi |