Forum » Strojna oprema » Problem pri skeniranju
Problem pri skeniranju
wired ::
Živjo.
Pri novi multifunkcijski napravi imam sledeč problem:
pri skeniranju se vedno pojavi cca. 1.5 cm širok pas v levem delu dokumenta (od vrha do dna).
Link do slike (za lažje razumevanje):
Predvidevam, da je skener fuč (zadevo sem preizkusil na dveh računalnikih, zamenjal USB kabel, očistil steklo).
Vaša mnenja?
Pri novi multifunkcijski napravi imam sledeč problem:
pri skeniranju se vedno pojavi cca. 1.5 cm širok pas v levem delu dokumenta (od vrha do dna).
Link do slike (za lažje razumevanje):
Predvidevam, da je skener fuč (zadevo sem preizkusil na dveh računalnikih, zamenjal USB kabel, očistil steklo).
Vaša mnenja?
Highlag ::
Če ni optično tipalo zasvinjano verjetno ne deluje. Kakšne barve je pa ta pas? Črn?
Never trust a computer you can't throw out a window
Galaxy ::
Najvrjetneje je okvarjeno tole optično tipalo. Poskusi ga očistiti, samo najboljše je da to "novo multifunkcijsko napravo" reklamiraš.
LordTado ::
lahko pri pretvorbi pride do napake...ampak potem bi verjetno cela slika bla taka.
Zakaj pa je tako pikčasta,a maš zasvinjano steklo?Ker to so ponavadi odboji od prahu...
Zakaj pa je tako pikčasta,a maš zasvinjano steklo?Ker to so ponavadi odboji od prahu...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
cekr ::
Kaj pa če uporabiš direktno kopiranje na sami aparaturi?
Ti tudi naredi takšno črto?
Ti tudi naredi takšno črto?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
krof1 ::
Lepo pozdravljeni!
Malo si bom izposodil to temo. Imam HP deskjet 3050A J611 series (printer in skener v enem).
Hočem skenirati nekaj črno-belih fotografij. Med postopkom skeniranja mi v oknu za predogled kaže lepo sliko, ko pa je postopek končan je slika dobesedno v črni in beli barvi. Sem probal večkrat skenirati in izbrati drugo resolucijo pa še vedno no uredu. Za skeniranje uporabljam HP-jov program.
Hvala za odg.
Malo si bom izposodil to temo. Imam HP deskjet 3050A J611 series (printer in skener v enem).
Hočem skenirati nekaj črno-belih fotografij. Med postopkom skeniranja mi v oknu za predogled kaže lepo sliko, ko pa je postopek končan je slika dobesedno v črni in beli barvi. Sem probal večkrat skenirati in izbrati drugo resolucijo pa še vedno no uredu. Za skeniranje uporabljam HP-jov program.
Hvala za odg.
krof1 ::
zuz3k ::
kateri program še obstaja za skeniranje za printer Samsung scx-4300
poleg Smarthru, ki nikakor ne dela
lp
poleg Smarthru, ki nikakor ne dela
lp
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30665 (24363) | Bye |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 1409 (1180) | Enterprise |
» | Katero multifunkcijski tiskalnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4401 (3823) | specialc |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7525 (6064) | BlaY0 |
» | Samsung SCX-4300 vs. CLX-2160NOddelek: Kaj kupiti | 1536 (1469) | pesekstyle |