Forum » Pomoč in nasveti » Google calendar in outlook 2007
Google calendar in outlook 2007
pino ::
Pozdrav
V outlook 2007 sem dodal Other coledars, ki je koledar od googla. Uvozi se mi ok vidim vse iz google colendarja, ce pa hocem kaj vpisat v dolocen dan -datum je pa pri tem vpisu kljucavnica.. Se mi niti ne gre da bi posnel nazaj na google calendar, bolj se mi gre da v outlook vpisem kake pripombe in da jih posnamem pol pa sprintam.
Mi kdo lahko pomaga kako odstranit kljucavnico in da pol kar vpisem posnamem na svoj PC. Hvala
V outlook 2007 sem dodal Other coledars, ki je koledar od googla. Uvozi se mi ok vidim vse iz google colendarja, ce pa hocem kaj vpisat v dolocen dan -datum je pa pri tem vpisu kljucavnica.. Se mi niti ne gre da bi posnel nazaj na google calendar, bolj se mi gre da v outlook vpisem kake pripombe in da jih posnamem pol pa sprintam.
Mi kdo lahko pomaga kako odstranit kljucavnico in da pol kar vpisem posnamem na svoj PC. Hvala
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7589 (6294) | tony1 |
» | Thunderbird in podpisOddelek: Omrežja in internet | 2287 (2219) | Bakunin |
» | MS Outlook Exchange - dostop od doma?Oddelek: Programska oprema | 3782 (3447) | Ziga Dolhar |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1798) | StratOS |