» »

ISDN na ViIP

ISDN na ViIP

Zurbum ::

Upam, da nisem zgrešil teme...

Doma imamo ISDN telefonijo (Eurit 133), zdaj pa bomo zamenjali ponudnika in me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi ohranil obstoječo telefonsko bazo in jo priklopil na novega poudnika, ki uporablja VoIP.

Tam so me omenili neke vmesnike, ki pa so dragi (vsaj tako so mi rekli).
  • spremenil: Zurbum ()

Malajlo ::

Če je T-2, ti bodo dali Pattona, ki je zastonj.
SiOL te bo pa ocuril za vsako zadevo.

Če je T-2, ti bodo dali Pattona, ki je zastonj.
SiOL te bo pa ocuril za vsako zadevo.

Amis :)

misek ::

Ohraniš lahko prenosno slušalko, če je DECT, in jo priključiš na analogno bazno postajo. S tistim Siemens-om pri Amisu menda to gre.

Ohraniš lahko prenosno slušalko, če je DECT, in jo priključiš na analogno bazno postajo. S tistim Siemens-om pri Amisu menda to gre.

Za Euri133 sem našel
Eurit 133 (DECT/ISDN) features: DECT/GAP, Multi-user concept for up to 5 users (5 MSNs), Backlit, alphanumerical display (4 lines), Up to 140 hours standby

To pomeni, da bi najbrž šlo? Mogoče veš, če tisti Siemens pri Amisu podpira možnost priklopa več slušalk?

antireal ::

Pri amisu - ena baza ena telefonska številka, dve bazi dve številki. Ponavad se slušalke in baze da med sabo spariti.

Meni bi odgovarjalo 1 telefonska št., dve slušalki (kot je ena aktivna, je druga neaktivna). Ali bi to šlo?

antireal ::

Ne vem točno za tvoj primer, ampak ponavadi gre.

misek ::

Glede aktivnosti slušalk ne vem, vem pa, da lahko na eno bazno postajo priključiš (vsaj) dve slušalki.

Ted ::

Tudi več.
Mah...

Malajlo ::

DECT je standard. Če pa je res "standarden", je pa vprašanje. Načeloma pa smo priklapljali na DECT centrale poljubne modele telefonov (slušalk, pravzaprav). Bi moralo delat... Sploh je to dobra ideja, se nisem spomnil, da je Eurit DECT telefon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ISDN to VoIP

Oddelek: Omrežja in internet
122301 (2149) stleoric
»

Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7311430 (10132) Lonsarg
»