Forum » Omrežja in internet » ISDN na ViIP
ISDN na ViIP
Zurbum ::
Upam, da nisem zgrešil teme...
Doma imamo ISDN telefonijo (Eurit 133), zdaj pa bomo zamenjali ponudnika in me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi ohranil obstoječo telefonsko bazo in jo priklopil na novega poudnika, ki uporablja VoIP.
Tam so me omenili neke vmesnike, ki pa so dragi (vsaj tako so mi rekli).
Doma imamo ISDN telefonijo (Eurit 133), zdaj pa bomo zamenjali ponudnika in me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi ohranil obstoječo telefonsko bazo in jo priklopil na novega poudnika, ki uporablja VoIP.
Tam so me omenili neke vmesnike, ki pa so dragi (vsaj tako so mi rekli).
- spremenil: Zurbum ()
Če je T-2, ti bodo dali Pattona, ki je zastonj.
SiOL te bo pa ocuril za vsako zadevo.
Amis :)
misek ::
Ohraniš lahko prenosno slušalko, če je DECT, in jo priključiš na analogno bazno postajo. S tistim Siemens-om pri Amisu menda to gre.
Ohraniš lahko prenosno slušalko, če je DECT, in jo priključiš na analogno bazno postajo. S tistim Siemens-om pri Amisu menda to gre.
Za Euri133 sem našel
Eurit 133 (DECT/ISDN) features: DECT/GAP, Multi-user concept for up to 5 users (5 MSNs), Backlit, alphanumerical display (4 lines), Up to 140 hours standby
To pomeni, da bi najbrž šlo? Mogoče veš, če tisti Siemens pri Amisu podpira možnost priklopa več slušalk?
antireal ::
Pri amisu - ena baza ena telefonska številka, dve bazi dve številki. Ponavad se slušalke in baze da med sabo spariti.
Meni bi odgovarjalo 1 telefonska št., dve slušalki (kot je ena aktivna, je druga neaktivna). Ali bi to šlo?
misek ::
Glede aktivnosti slušalk ne vem, vem pa, da lahko na eno bazno postajo priključiš (vsaj) dve slušalki.
Malajlo ::
DECT je standard. Če pa je res "standarden", je pa vprašanje. Načeloma pa smo priklapljali na DECT centrale poljubne modele telefonov (slušalk, pravzaprav). Bi moralo delat... Sploh je to dobra ideja, se nisem spomnil, da je Eurit DECT telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN to VoIPOddelek: Omrežja in internet | 2301 (2149) | stleoric |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11430 (10132) | Lonsarg |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6529 (4535) | x.sci |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1624 (1507) | roli |
» | IP telefonija in ISDNOddelek: Omrežja in internet | 2820 (2552) | shock |