Forum » Hlajenje in modifikacije » titan majesty
titan majesty
||_^_|| ::
mislm da ga nima skor nobedn, ampak če se nemotm je biu ta tedn en link na en test hladilnikov, pa da se tale ni lih obnesu najbol..
msmiha ::
Ta hladilnik bi naj hladiv nekaj omest med Crom ORBom in Super ORBom
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
IceIceBaby ::
hmm...men se zdi da sm js to dubu u mlacomu ko sm chrome orba naroču. Sam je švoh hladil pa sm ga nazaj nesel. Vrtel se je na 4000 rpm
luni ::
Hm ta Twin Cooler sem do sedaj videl le na enem testu in sicer na Overclockers.com.au pa se ni prevec dobro obnesel... Kupi pa povej kaksen je :)
Artificial Intelligentia
novinaR ::
Jest mam na Duronu 700 hladilnik Titan Majesty V. Obnese se še kar, temperatura je okol 50 stopinj. Vrti se pri okoli 5200 - 5300 obratov. Zdi se mi pa, da bi za hitrejše variante Durona rabil kaj močnejšega. Na 650 pa je skoz okol 45 stopinj ali manj.
GANDALF ::
ne ne in ne tega kupt. Jst ga ravno dons mislm zamenat s C-orbom, ker ne hladi ravno najbol. Moja kišta je na otip prav lepo topla, proc ma pa okol 60 ali več C ko se mal muč - ampak čist mal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomagajte mi naviti athlon 64 3500+ am2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6922 (5496) | asus |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1444) | abcde7 |
» | volcano ali orb? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4431 (3681) | miguell |
» | Hladni procesorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1967 (1588) | S-T-M |
» | hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1211 (1080) | kuntek |