» »

Kmetija - 2009

Kmetija - 2009

««
9 / 13
»»

LordTado ::

Zgleda da je ta maja m imela zlo lepo otroštvo:)
po tem kar smo v zadnjih dneh videli...

tsh2 ::

kaj smo pa videli?

BlackHole ::

Glede Maje M. Lušna punca, ni kaj, sicer 10 kg presuha, ampak kako paničari. Ok, ji je ogenj planil v obraz, ampak niti obrvi ji ni posmodilo, torej ni mogla dobit opeklin. Malo so po moje pretiravali s tistimi obkladki. Ampak ok, to še nekak gre skozi, ko pa je potem na boju dobila prst noter, ji niti kri ni pritekla, pa spet cela prestrašena, skor v šoku, ko 5 letn froc, ni vedla če boi lahko nadaljevala. Joj, potem je pa še za kapljico krvi priteklo, groza. "Joj, kri, lej", haha!
LP Marko

mojsterleo ::

no ja, v bistvu se je kar dobro borila, vendar itak se je videlo, da ni imela namena zmagati, ker niti ni kaj dosti posegala po podkvah.

naivna ta maja. salome jo je tako zajebavala, zdaj jo pa hvali, kako sta se zunaj ujeli. ker je naivna/neumna in ne ve, da se zajeban človek ne spremeni. pameten človek bo vedel, da ko se enkrat nekdo izkaže za zajebanega samo stran od njega in moraš do njega vedno držati distanco. bo bolje zate. tako počne naprimer artur: oceni človeka kar hitro v prvih nekaj dneh in potem ne popušča v tej oceni. ker se da človeka kar zlahka oceniti v kratkem času. posebej to, ali je dober ali zajeban, kar je itak najpomembnejše.

Zdej so tej spet dali tako pogodbo da ni vedla če lahko da hlapca za glavo družine ali ne in ali pol nova glava naj na novo imenuje hlapca in deklo...pol pa komplicirajo zakaj ne upoštevajo pravil...

Kok so zej fajn daniela zaje..l :) zmenli se so da marjan da maji glas daniel pa arturju,tako da bo 1:1 in pol glava določi prvega dvobojevalca,kar pa je zdej maja in maja bo pol daniela določla za drugega in ker ne sme zbrat moči bo ga lepo z znanjem ven nrgla:)

Kok so tile črnogorci naivni:))

lp

;-) ::

Zdej so tej spet dali tako pogodbo da ni vedla če lahko da hlapca za glavo družine ali ne in ali pol nova glava naj na novo imenuje hlapca in deklo...pol pa komplicirajo zakaj ne upoštevajo pravil...

Pravila so bila jasna, Aneta mora določit glavo družine, kot se je že 1x zgodilo, ko je Artur določal drugega glavo. Nobeden jim ni omenjal hlapcov in dekel in zbrko je naredil samo Artur, ki se je spet "kao javil" za hlapca, ko pa je že hlapec.

Okapi ::

Danijel je bil screwed v vsakem primer, ker tudi proti Arturju v moči ne bi imel šans po mojem. Ker tisto vlečenje vrvi je bolj stvar kondicije kot moči. Dokler se ne zmatraš, te je težko stran od droga potegnit. Kondicije ima pa Danijel sigurno manj.

Na drugi strani pa lahko sedaj Marjana prisilijo, da stopi nazaj v pakt, ker drugače on leti ven. Sicer je pa že sam nehal razlagati o samotnem jezdecu:P

Bi pa jaz, če bi bil režiser, ponudbo zastavil bolj zvito. Aneta bi morala naslednje jutro z obema ponudbama priti nazaj in ostali člani bi morali odločiti, katero lahko izbere. Bi bilo zanimivo videti, ali bi izbrali 50 cekinov več v skrinji in Aneto, ali 50 cekinov manj v skrinji in brez Anete. Oziroma kako bi se okoli tega kregali.

O.

Zanimivo kako je danes odreagiral Artur glede na Anetino odlčitev. Ko pa je Salome odšla h gozdnemu možu, pa je bil jok in stok za tisti denar. Zgleda da tud Artur noče preveč bit pameten in se je strinjal z anetino odločitvijo samo zato ker so se drugi.

Ja ni pa pisalo ali lahko za glavo določi hlapca?
Šisalo je določi novo glavo družine...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LordTado ()

jaz vse bolj ostajam brez besed ob njihovi nemarni igri. ta teden sem pricakoval moski dvoboj, ampak so spet potegnili repe pod noge, in so ob vseh moskih nominirali ravno - zensko. res pateticno in ... preprosto nimam besed. kar se tice anete, fantabulasticna odlocitev, da se je odlocila za denar, saj bi to storil vsak od njih, razen arturja. lahko nabijajo kolikor hocejo, to je dejstvo. po drugi strani se mi zdijo te fore z gozdnim mozem letos totalno nefer, ker so dobitki namenjeni izkljucno glavi druzine, lansko leto pa so na take "misije" poslali izglasovanega tekmovalca. tako da je lahko poptv sproti prirejal zadeve, glede na to, kdo je glava. salome je dobila prst v rit, arturju so za boost podarili 100 cekinov, aneti pa pot v civilizacijo.

pa se ena zadeva je, k jo moram pokomentirat ta teden. marijan vse bolj postaja najbolj bedast in pateticen clan druzine. pritozuje se cez ostale, da nic ne delajo, ter da mora vse postoriti sam, razglasil se je celo za osamljenega jezdeca (za par dni, ta teden je ze vse normalno). mislim, clovk je bil glava druzine vec kot katerikoli drug, imel je moznost izlociti nesposobneze, pa tega ni storil, sedaj se pa pritozuje. smejim se mu. sam je pomagal pometati veliko dobrih ljudi, s katerimi se je razumel, a je glasoval proti njim, sedaj pa naj je drek od teh dickov, ki so ostali noter.

tudi ta teden se je izkazal, ko je nominiral danijela, kar je povsem nelogicna izbira, saj bi vsak z mozgansko celico raje nominiral arturja, proti kateremu imajo celo moznost izbire dvoboja. tako pa so se lepo dogovorili in danijela potunkali v drek. prav privoscim mu, da ga fuknejo ven na koncu in da ne pride v finale, ker ni vreden. celo ostali so se mu posmehovali, da je kreten, ko igra hlapca in opravlja umazano delo od drugih. na nek perverzen nacin se mi goranova igra zdi vse bolj vsec, saj se vidi, da uporablja pamet. to, kako je aneto nategnil v to, da ga je dala za glavo druzine, je legendarno.

Zgodovina sprememb…

Nekako jim je samoumevno da maja gre ven,mogoče pa bodo pol sklenli pakt oni štirje brez daniela ko bo šel ven in si bojo dnar razdelili...

Samo ne ven če bo pol sploh zanimivo ker če bo tako,bojo sam sedeli in se zabavali:)
Brez spletk in vseh prepirov,kar pa ne vem le bojo pop-vci gledali...

Žalostno je da so priložnosti sedaj ko so jih imeli da bi spravili arturja ven izpuhtele zaradi njihovih bedakastih iger.

res, mislm kolk je pa marjan uceri zahinavu, ko je nominiral majo p., to je nekaj neverjetnega. vsak normalni bi izbral arturja, saj se proti njemu lahko vsaj borijo po lastni izbiri, medtem ko bo proti maji p. dvoboj v pratiki, ki se jo drka ze odkar so ven spravili salome. noben sane minded jo ne bi izglasoval za prvo dvobojevalko, sploh od teh slabicev, ki imajo pamet velikosti psenicnega zrna. to dokazuje, da marijan niti ni samotni jezdec, hkrati pa tudi to, da so se zmenili, da bodo poslali danijela ven. ker tezko verjamem, da bo maja p. izbrala marijana.

marijan je itak imel arturja vedno raje kot majo p, tako da ni nič zahinavu. on še vedno najbolj zaupa arturju in računa na to, da bo artur zmagal in delil z njim(i) nagrado. pri maji p pa najbrž ni tako siguren v to.

ah kje. ce bi imela oba (danijel, marijan) enake moznosti za dvoboj, potem bi sigurno oba glasovala za arturja, ker noben ne zna nic od pratike. tista fora s samotnim jezdecem je bila samo nateg, ker tile 4 se zmer skupi drzijo. sigurno so se zmenil, da bo vsak nominirani izbral danijela za drugega dvobojevalca.

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

Kolikor vem, je gozdni mož Aneto povedal, da ne more izbrat za glavo hlapca ali dekle. Zakaj je Artur hotel spet sam izbirati ta dva na novo, nimam pojma. Verjetno je bil nasekan, pa mu je zameglilo spomin izpred nekaj tednov nazaj. Se je pa "žrtvoval", to pa.
Všeč mi je bilo, kako je Aneta odreagirala na Danielove "obtožbe". Ne strinjam se pa s tem, da jo je Goran "nategnil". Saj ni vedel, da bo Aneta izbirala novo glavo, poleg tega do nje goji neke simpatije, pač trenutne.
Marjan je pa lolek res. Kak tepec je zgledal, ko se je razburjal, da on na njivo ne bo stopil, ko smo pa mi že prešnji teden gledali posnetke, kako se žene po njej. Saj ni škodljiv, ampak, naiven pa precej.
Mislim da bodo popovci že kaj naštimali za zadnji teden, da se bojo malo fajtali med sabo.
LP Marko

hm kdaj se pa vrnejo bivsi clani druzine? naslednji teden ali cez 2 tedna? sem pozabil kako je bilo s tem lansko leto.

pa btw glede gorana in anete, tukaj sploh ni bilo nobenega konkretnega odnosa, da bi rekel. v bistvu sta oba preracunavala, kako drugega uporabiti v svoj interes. to da je aneta dala gorana za glavo je svojevrstna kulminacija sarkazma.

Zgodovina sprememb…

no dobro so nakurli črnogorca:)
kaj pa je pričakoval da bojo ga prišlepali do finala tam pa bo zamagal :P

Moraš biti optimist do konca, ne:D

Čeprav meni bi bilo še vedno bolj všeč, če bi dali Marjanu eno lekcijo iz samotnega jezdenja. Naj se Dolenjček nauči, kako je, če se delaš preveč pametnega, obračaš po vetru in zatajiš prijatelje.

Bi bilo pa zanimivo vedeti, kako točno je ta četvorček nastal - bolj po naključju, ali je morda Artur (ali pa morda Goran) vse na začetku preračunal. Vedeli so, da v finale pridejo štirje in ekipa ima proti solistom vedno prednost. Potem je pa moral samo še nekdo prave tri prepričati, da je to najboljša taktika.

Skratka, kar lepa demonstracija skupinskega dela. Čeprav je bilo vmes tudi nekaj sreče (če so res žrebali takrat na začetku, kdo bo tekmoval namesto Arturja in Fredija) in režiserskih posegov.

O.

Me prav zanima kako taktiko bodo obrali z gozdnim možem,ker bodo zdej tile štirje samo not in se zajebavali...
Cilj pa je bil skoz celo oddajo prepiri in phisoze:)
Zdej lahko fajn zaj.... pop,ki pričakuje največjo gledanost na koncu in v finalni oddaji na dvoboju,ker pa z prijateljskim duhom med člani izgine:))

ta pakt s cetvorckom je pravzaprav idiotsko rusenje koncepta igre. ampak pustimo sedaj to. jst se povsem strinjam z danijelovo pritozbo, da se mora pri 3 moskih nasprotnikih boriti proti zenski (ne fer pravila, mislim da lani ni bilo tako), hkrati pa se je lepo videlo njihovo strahopetnost, da ne bi slucajno arturja ven fuknil.

ce gre sedaj igra po pravilih, se jim bo danijel lahko masceval naslednji teden, ko se vrnejo stari tekmovalci in bo on glava druzine. takrat bo tudi padla odlocitev, kdo gre direktno v finale, ter kdo postane prvi dvobojevalec. dva od njih pa izpadeta, oziroma razn ce jih prvi dvobojevalec izzove (izzove lahko kogarkoli). predvidevam, da gre artur v finale, prvi dvobojevalec pa je marijan ali goran. borita se v xy, goran zmaga, finale je artur:goran. bomo videli, ce se bo res tako razpletlo.:D

galu ::

Vredu da igralci jebejo malo pop, kajti pop je njih že cel čas.!
Tako to gre.

ta pakt s cetvorckom je pravzaprav idiotsko rusenje koncepta igre.

lepo si pokazal, zakaj ljudje ne marajo arturja in gorana in zakaj imajo radi prepirljivce kot je salome in aneta. ker radi gledajo kreganje, ne gledajo pa radi sodelovanja (oni to imenujejo "spletkarjenje").

nekateri pravijo, da naj bi bila v finalu marjan in maja p. recimo, da stari tekmovalci izločijo arturja. ampak potem mi ni jasno, kako bi potem izpadel goran. ker artur bi za glavo dal gorana, ker se najbolje razumeta zadnje čase. maja in goran držita skupaj, tako da dvoboj med njima odpade. ena možnost je, da je marjan hlapec in maja p glava in marjan izzove gorana in ga premaga v žagi (v znanju ali vrvi marjan ne more zmagati). ampak malo neumno je, da bi goran izbiral ravno žago, ker je videl, da je marjan najbolj močan v žagi. druga možnost je pa, da stari tekmovalci določijo tudi glavo in določijo marjana. tako je dvoboj med goranom in majo p in goran izgubi v znaju. torej edina možnost za tak finale je, če stari tekmovalci izločijo enega in tudi določijo glavo.

mojsterleo ampak po tej logiki bi ženska tako prišla do finala,čim bi ostala z samimi mošimi...se pravi lahko že na sredini igre...

nekateri pravijo, da naj bi bila v finalu marjan in maja p. recimo, da stari tekmovalci izločijo arturja. ampak potem mi ni jasno, kako bi potem izpadel goran. ker artur bi za glavo dal gorana, ker se najbolje razumeta zadnje čase. maja in goran držita skupaj, tako da dvoboj med njima odpade. ena možnost je, da je marjan hlapec in maja p glava in marjan izzove gorana in ga premaga v žagi (v znanju ali vrvi marjan ne more zmagati). ampak malo neumno je, da bi goran izbiral ravno žago, ker je videl, da je marjan najbolj močan v žagi. druga možnost je pa, da stari tekmovalci določijo tudi glavo in določijo marjana. tako je dvoboj med goranom in majo p in goran izgubi v znaju. torej edina možnost za tak finale je, če stari tekmovalci izločijo enega in tudi določijo glavo.
hja hmm. ce bo zadeva potekala tako kot lansko leto, potem bo glava druzine zadnji izpadli tekmovalec -> danijel, izpadli tekmovalci se bodo naselili v hiso, vsi clani druzine pa bodo hlapci. nato bo vsak od clanov druzine moral en dan opravljati vsa kmecka opravila, izpadli tekmovalci pa jih bodo ocenjevali. na koncu tedna bodo potem izglasovali tekmovalca, ki gre direkt v finale, ter prvega dvobojevalca. prvi dvobojevalec bo lahko kateregakoli clana druzine (tudi izpadlega) izzval na dvoboj. kdor zmaga, je drugi finalist. ostali izpadejo.

tako da domnevam, da bodo vstopnico za finale dali arturju, marjan oz. goran pa bosta izzvala drug drugega, da ne bi razbila integritete svete cetvorke. maje p. pa si ne bosta upala izzvati, ker ju bo nabila v pratiki, tako da ona pol izpade.

mojsterleo ampak po tej logiki bi ženska tako prišla do finala,čim bi ostala z samimi mošimi...se pravi lahko že na sredini igre...
to ni res, a nisi opazil, da takoj ko je par tekmovalcev izpadlo, so noter naselili nove, istega spola? ker moskih dvobojev prakticno ni bilo, je bil edini nov tekmovalec danijel, zenske so dobile 3 zamenjave.

aja nisem gledal prejšnje kmetije. če bo tako, potem bo direktni finalist marjan, prvi dvobojevalec pa maja. ona izzove gorana in ga premaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

hja tudi meni se zdi logicno, da bi sel marjan avtomatsko naprej, ampak ocitno s svojo dvolicnostjo le ne bo preprical vecine izpadlih tekmovalcev. z mnogimi je glumil prijateljstvo, a na koncu se je pokazalo, da je bil le arturjeva lutka. to je prejsnji teden ugotovil tudi sam, zato je začel glumiti "samotnega jezdeca", toda ima premalo poguma, da bi se upal resno upreti. za gorana ne vem, zdi se mi, da je pri tekmovalcih dokaj priljubljen, ceprav so vsi po vrsti zatrjevali, da ne naredi kaj dosti. mogoce je, da gre on direktno v finale, artur pa v dvoboj. vsekakor je artur premocan clen svete cetvorke, da se bi ga lahko izpadli tekmovalci kar tako znebili.

vsekakor je artur premocan clen svete cetvorke, da se bi ga lahko izpadli tekmovalci kar tako znebili.
Hm, tega pa ne razumem. Kaj bi jim pa to preprečevalo?

O.

USS Liberty ::

Za arturjeve moške nasprotnike, ki so vsi intelektualni pritlikavci in pa pusiji kar se tiče fizičnih sposobnosti, je artur res skoraj nepremagljiv. V znanju nimajo šans proti njemu, v vrvi tudi ne, edino v žagi mislim, da bi ga mogoče kdo premagal, pa še to težko. Mislim, da bi Arturja edino premagala kakšna od obeh Maj, ki sta se napifali pratiko...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

ja desci skup vlečejo in ženske ven mečejo:)

ja leo ampak pol morje zdej 3 ženske not dat:)
in po tvoji teoriji se kmetija ne konča,ker desci vedno vržejo prvo ženske ven in pol bi ženske samo prihajale in prihajale...

ripmork ::

Uf, tole bo pa že zanimivo naslednji teden... Fredija bodo s ketne spustil, lol

Čeprav je pa podla igra pop-a, da spustijo nazaj v igro maščevalne koklje (Alenka, Suzana,...)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

V glavnem, če predpostavimo, da ne bo nihče od četverice zahinavil, je koncept zadnjega tedna precej zgrešen, ker ne vpliva več na nič. Izločeni člani se bodo samo pred vso Slovenijo še dodatno sramotili z različnimi spletkami in pritlehnimi poskusi maščevanja.

O.

Zdej če so močni karakteri in imajo močen pakt se jim morajo samo smejat v ksikht ostalim članom ki pridejo na kmetijo...

Ker se je pravi vidlo že po tem treilerju za naslednji teden,da jih je pop tv poslal da nardijo zbrko med paktom...
Mislim da jim ne bojo pršli do živega,razen če se eden spreobrne...
Če pa bojo skup držal pa se jim lahk samo smejijo,ker itak nima veze kdo gre ven,če si bojo dnar razdelili...

trnvpeti ::

sveta cetvorka je zjebala poptv
nic jim ne morejo
so imeli dopust
pobrali dnevnice
pa se vsak 10.000
tako se dela

Nič niso zjebali poptv. Poptv je na njihov račun zaslužila kup denarja - verjetno v produkcijo in honorarje ni šlo niti 10% denarja, ki so ga dobili z oglasi. Tako da njim je precej vseeno, kako se je stvar odvijala, dokler so ljudje gledali in firme oglaševale.

Bo pa zanimivo videti, ali bo imelo vse skupaj kakšen poučni učinek na gledalce, namreč da je sodelovanje boljše od soliranja. Da se je bolje zadovoljiti s četrtino nagrade, če si s tem za več kot 4x povečaš možnost, da jo dobiš. Elementarno pravilo iz teorije iger, ki jo je Artur naštudiral za svoj doktorat o altruizmu.

O.

zjebali so jim dramatiko
s tem vec denarja
artur daje izjave, jebe se mu za pogodbo
poptv pa nic
torej so jih zjebali

imas pa prav glede denarja
samo da poptv zasluzi
neglede na norme, merila, rtvslo,...
po eni strani imajo tko prav
ce ne bi rtvslo narocnine pobirali, bi se tudi morali trudit
tko pac ne rabijo

zjebali so jim dramatiko
s tem vec denarja
Zdaj je itak konec - dvomim, da so kakšnega gledalca izgubili zaradi Arturjevih izjav (če niso celo dogovorjene s poptv), sploh pa niso izgubili nobenega oglaševalca. Tako da kar se tega tiče, poptv ni nič izgubil.

Mi bomo pa tudi še gledali ta zadnji teden, da vidimo, kako se bo držal četverček in kakšne bedarije bodo počeli Salome in kompanija.

O.

sej nimajo kaj
samo smejali se jim bodo
tezko bo se kdaj videti tko dobro odigrano partijo cetverice

Kolko sem videl debeluško v trailerju je silila v Marjana in meni je to smrdelo po taktiziranju iz strani pop tv-a.
Ali celo plačil da razbijejo tale četvorček psihično seveda,in komu uspe dobi nagrado:)
Ampak kolk sem videl Marjanov pogled mu dol visi pa če se bojo klali oni bivši člani med sabo:)
Saj iz pisarne je vedno lahko štrene mešat:)

to bo še zanimivo. edini šibki člen te četvorke je marjan. ampak glede na to, da je izjavil, da kdor se ne bo držal dogovora je ničvreden človek najbrž ne bo izstopil.

Carji so kaj so danes naredili. Oddaja je izgubila pomen totalno. Zanimivo bo sedaj videti, kako bo probal pop-tv rešiti situacijo in vse 4 člane spreti med sabo oziroma sprožit neko tekmovalnost.

Marjan je itak nezanesljiv, bo eno jutro vstal z levo nogo in ugotovil, da je že spet samotni jezdec (še posebno, če mu bo dobro kazalo, da pride v končni dvoboj) ;) Rahlo sumljiv mi je pa tudi Goran. Saj mogoče mu delam krivico, ampak ne bi me popolnoma presenetilo, če bi v primeru, da zmaga, ves denar pobasal, zraven bi pa s tistim svojim nasmeškom razlagal, da je bila vse le igra, v kateri zmaga boljši blefer.

V glavnem, oba bosta po mojem kar na preizkušnji, ali 25 jurjev, ali čast. Za Arturja me ne skrbi, ker on bo denar razdelil zato, da bo dokazal svoj prav, Maja pa tudi deluje kot dovolj poštena punca, da ne bo podlegla skušnjavi.

O.

Jaz bi najmanj zaupal Arutrju ob morebitni zmagi. Preveč je nekako pohlepen itd. se pokazal takrat ko je bila še Salome. Pa tud to o tem paktu se čuje samo zadnje tedne, prve dni-kar govorijo nisem zaznal da bi se ekstra ujeli.

Artur bi lahk bil en psihični aplfa samec,goran fizični alfa samec ker se hoče lotit vsake ki je malce za:)
marjan pa leze za njima in se dokazuje z delom.Tak človek pa je lahek za vodenje njegove psihe in namerov...ker artur dobro ve.
Maja pa je že od začetka nevtralna ampak simpatizerka tega pakta zato se je prebila do konca,ker je tudi pridno delala in
ni bila opravljivka...

Če bodo koga preobrnli bo to marjan zaradi svoje šibkosti,goran se lahko preobrne samo sam,če se tko odloči ali pa zaradi marjana ali arturja,se pravi če se kateri od njiju odloči za samotno jezdenje:)pol itak razpade vse,ne vem kaj pa bi takrat maja nardila,ali bi takoj šla na svoje ali bi probala pakt združit...ker ona samo lepo govori in ne posega v politiko arturja...

stari tekmovalci bodo svetnike samo še bolj združili po mojih predvidevanjih. razpadli bi, če bi nekaj časa živeli sami in bi se osredotočali eden na drugega in si začeli iti na živce. zdaj pa se bodo osredotočali na skupnega sovražnika - stari premagani tekmovalci. skupni sovražnik pa ljudi lahko zelo lepo združi. tako kot jih je skupni sovražnik aneta spet združila.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

Če bodo koga preobrnli bo to marjan zaradi svoje šibkosti,goran se lahko preobrne samo sam,
Ja, tako sem mislil. Goran mi je malo sumljiv, ker nisem povsem prepričan v njegovo iskrenost. On bo pravo barvo pokazal, če bo zmagal, do takrat bo zvest član tolpe štirih;)

Marjan pa je šibki člen. Če bi bil jaz na mestu izločenih članov, bi mu takoj začel pihati na dušico in razlagati, da so se vsi trije šlepali na njegovem delu in da se mu za hrbtom posmehujejo, da je vse cekine itak on prislužil in da bo bedak, če jih bo delil z drugimi.

O.

sodec po napovedniku se bodo stvari odvijale priblizno tako, kot sem napisal. danijel bo glava, clani bodo hlapci, izpadli clani bodo odlocali kdo gre v finale, ter prvega dvobojevalca. edini problem, ki ga vidim je ta, kot je danijel rekel, da je v tej igri vsem dogovorom navkljub lahko samo en zmagovalec. da se bodo morda sveti cetvorcki malo sprli, ko bodo lobirali eden za drugega pri izpadlih clanih. s tem ne trdim, da se bo kdo odpovedal delitvi nagrade, zgolj da znajo zaigrat relativno umazano igro.

vsemu navkljub pa je zabavno dejstvo, da je aneta zmagovalka kmetije, saj je/bo dobila najvecjo nagrado (100 cekinov vs. 88, kolikor jih imajo po razdelitvi 4 "svetniki"). seveda je celokupno gledano zmagovalec fredi miler, ki je od tega res ogromno odnesel, se je zelo potrudil izkoristiti svojih 5 minut "slave".

Miler je bil največji fail

Že na začektu je začel preveč "cvetet"

sej miler na kmetijo ni prisel zmagat, ampak si delat promocijo.
««
9 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Merlin

Oddelek: Sedem umetnosti
92402 (2129) draciel
»

zakaj ljudje gledajo Kmetijo in podobno (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
665247 (4274) BigWhale
»

Kmetija

111609 (985) BmN
»

Kmetija

273940 (2495) reeves
»

Kmetija