Forum » Loža » PayPal plugin
PayPal plugin
Zurbum ::
Ali kdo pozna to zadevo? Sploh deluje pri nas? Namreč, meni je ne uspe DL.
Kar mi je zanimivo tu, je možnost ustvarjanja virtualne master card številke, se pravi, da kupuješ na spletu, ne da bi ti bilo potrebno dajati številke iz svoje kartice, ampak ti PayPal trže dol, kar se mi zdi precej bolj varno.
LINK
Googlam in vidim, da naj bi se Secure card naredilo tudi na samem ebay-u, pod profile, vendar jaz tega nimam. :(
Kar mi je zanimivo tu, je možnost ustvarjanja virtualne master card številke, se pravi, da kupuješ na spletu, ne da bi ti bilo potrebno dajati številke iz svoje kartice, ampak ti PayPal trže dol, kar se mi zdi precej bolj varno.
LINK
Googlam in vidim, da naj bi se Secure card naredilo tudi na samem ebay-u, pod profile, vendar jaz tega nimam. :(
Zurbum ::
Saj ga imam, ampak gre se za spletne nakupe pri spletnih trgovinah, ki ne ponujajo plačila preko PayPal-a (večina je takih), ampak le prek Mastercarda, Vise...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137756 (17720) | igi82m |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17381 (9700) | Furbo |
» | Nakup z PayPal-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1573) | sese12 |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20763 (18515) | Vrocipes |
⊘ | PayPal, PaySafeCard...Oddelek: Loža | 8783 (8447) | Tilen |