» »

kako narediti prtscr na nemški tipkovnici

kako narediti prtscr na nemški tipkovnici

Domina ::

Imam problem, ker ne vem kako narediti printscreen oziroma po naše zajem zaslona na laptopu, kjer imam nemško tipkovnico? Kakšen predlog?

icek ::

Na mojem je tipka "Druck S-Abf".
Rider of Theli
www.air-tv.net

Na mojem je tipka "Druck S-Abf".

jz mam pa samo tipko Druck. A to je ena tipka "Druck S-Abf"?

dzinks63 ::

Lahko pa uporabljaš katerega od free printscreen capture programov, npr: EasyCapture, pri katerem imaš na izbiro še veliko dodatnih možnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Malajlo ::

Ježeš, a tipkovnica je na notebooku ali priklopljena? Če je navadna, je to leva tipka od tiste, ki prižge ScrLock ledico, prva desno od F12.

Ježeš, a tipkovnica je na notebooku ali priklopljena? Če je navadna, je to leva tipka od tiste, ki prižge ScrLock ledico, prva desno od F12.

Tipkovnica je na notebooku. bi pa rajš brez kakšnih dodatnih programov, teh mam že dost:)

Metoda poskušanja in ugibanja? Kar ne veš, kaj pomeni, preveri.

Če bi se potrudil in poslal sliko tipkovnice, mogoče še lahko pomagamo, kristalne kugle pa nimam (se mi je razbila), da bi videl na tipkovnico. Ali pa mogoče model notebooka? To tudi ne bi bilo slabo...

Metoda poskušanja in ugibanja? Kar ne veš, kaj pomeni, preveri.

Če bi se potrudil in poslal sliko tipkovnice, mogoče še lahko pomagamo, kristalne kugle pa nimam (se mi je razbila), da bi videl na tipkovnico. Ali pa mogoče model notebooka? To tudi ne bi bilo slabo...

Ok, to je tale notebook: https://www.cyberport.de/item/2/1/0/0/i...
Sm pa na hitro nardila tud ene 2 posnetka sam se bolj slabo vidi. Upam da bo kdo lahko pomagov.
foto1
foto2

misek ::

Morda takole: tipka Fn levo spodaj in tipka Ende, ki v tem primeru postane Druck.

slika tipkovnice

Morda takole: tipka Fn levo spodaj in tipka Ende, ki v tem primeru postane Druck.

slika tipkovnice

Natančno tako.

slika tipkovnice

denabiker ::

Zivjo,

kako bi lahko spremenil funkcijo tipke po čim bolj enostavni poti, želel bi spremeniti na numeričnem delu vejico v piko, saj piko uporabljam zelo pogosto pri pisanju števil.

misek ::

Jaz sem enkrat naredil novo razporeditev tipk z Microsoft Keyboard Layout Creator.

Ah se mi zdi da zaenkrat tega ne potrebujem...sm se že navadla na to novo tipkovnico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako onemogočiti touchpad na tipkovnici?

Oddelek: Pomoč in nasveti
171638 (1189) SaXsIm
»

Windows 10 - slovenska tipkovnica in nemški znaki

86469 (6365) dunda
»

Printscreen V Linuxu

Oddelek: Operacijski sistemi
51529 (1006) Ribič
»

Pomoč: prenosnik Asus x59SL

101510 (1195) 333333
»

Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
11914298 (12057) Half-Saint

Več podobnih tem