Forum » Pomoč in nasveti » kako narediti prtscr na nemški tipkovnici
kako narediti prtscr na nemški tipkovnici
Domina ::
Imam problem, ker ne vem kako narediti printscreen oziroma po naše zajem zaslona na laptopu, kjer imam nemško tipkovnico? Kakšen predlog?
Na mojem je tipka "Druck S-Abf".
jz mam pa samo tipko Druck. A to je ena tipka "Druck S-Abf"?
dzinks63 ::
Lahko pa uporabljaš katerega od free printscreen capture programov, npr: EasyCapture, pri katerem imaš na izbiro še veliko dodatnih možnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Malajlo ::
Ježeš, a tipkovnica je na notebooku ali priklopljena? Če je navadna, je to leva tipka od tiste, ki prižge ScrLock ledico, prva desno od F12.
Ježeš, a tipkovnica je na notebooku ali priklopljena? Če je navadna, je to leva tipka od tiste, ki prižge ScrLock ledico, prva desno od F12.
Tipkovnica je na notebooku. bi pa rajš brez kakšnih dodatnih programov, teh mam že dost:)
Metoda poskušanja in ugibanja? Kar ne veš, kaj pomeni, preveri.
Če bi se potrudil in poslal sliko tipkovnice, mogoče še lahko pomagamo, kristalne kugle pa nimam (se mi je razbila), da bi videl na tipkovnico. Ali pa mogoče model notebooka? To tudi ne bi bilo slabo...
Če bi se potrudil in poslal sliko tipkovnice, mogoče še lahko pomagamo, kristalne kugle pa nimam (se mi je razbila), da bi videl na tipkovnico. Ali pa mogoče model notebooka? To tudi ne bi bilo slabo...
Metoda poskušanja in ugibanja? Kar ne veš, kaj pomeni, preveri.
Ok, to je tale notebook: https://www.cyberport.de/item/2/1/0/0/i...
Sm pa na hitro nardila tud ene 2 posnetka sam se bolj slabo vidi. Upam da bo kdo lahko pomagov.
foto1
foto2
misek ::
Morda takole: tipka Fn levo spodaj in tipka Ende, ki v tem primeru postane Druck.
slika tipkovnice
Natančno tako.
Morda takole: tipka Fn levo spodaj in tipka Ende, ki v tem primeru postane Druck.
slika tipkovnice
denabiker ::
Zivjo,
kako bi lahko spremenil funkcijo tipke po čim bolj enostavni poti, želel bi spremeniti na numeričnem delu vejico v piko, saj piko uporabljam zelo pogosto pri pisanju števil.
kako bi lahko spremenil funkcijo tipke po čim bolj enostavni poti, želel bi spremeniti na numeričnem delu vejico v piko, saj piko uporabljam zelo pogosto pri pisanju števil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako onemogočiti touchpad na tipkovnici?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1189) | SaXsIm |
» | Windows 10 - slovenska tipkovnica in nemški znakiOddelek: Pomoč in nasveti | 6469 (6365) | dunda |
» | Printscreen V LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1529 (1006) | Ribič |
» | Pomoč: prenosnik Asus x59SLOddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1195) | 333333 |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14298 (12057) | Half-Saint |