Forum » Igre » Kako narediti server za cod uo?
Kako narediti server za cod uo?
motoboy ::
Dober dan mene zanima kako se naredi server za cod uo ki bi ga laufal na posebej enem kompu samo za server.nikjer ne najdem nic kjer bi bil podrobno opisan postopek zato bi prosil koga ce ima s tem izkusnje ce pove ali da kaksne linke kako se to naredi?
LP
LP
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII
iggy ::
daš dedicated na off, pa ti laufa samo na konzoli.
Seveda imaš original igro, kaj ne?
Seveda imaš original igro, kaj ne?
Hey, you're fat!
nimam original.kaj mora bit original?kak sploh pridem do tega da nardim server?vem da rabim rcon4cod in sem dal to dol tam treba vpisat neke podatke pa me znaim rcon password ki to dobim?se to v polje ip vpisem ip od internetnega ponudnika?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: motoboy ()
;-) ::
More bit original drugače nič negre. Zraven originala dobiš vse navodila pa vse najbolj se ti splača kupit lej
ja kako pa lahko majo pol na xfire crackane servere?
kako žvenketanje?kuj neke
kako žvenketanje?kuj neke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: motoboy ()
5er--> ::
12. člen
Prepovedano je povpraševanje, iskanje in objavljanje kakršnihkoli podatkov, ki bi kršili pravo intelektualne lastnine.
Kršitev 12. člena se kaznuje z zaklepom ali izbrisom teme, odgovor se izbriše. Kršitelju se dodeli oznaka persona rudis.
Žvenketanje -> beri: zaklepom teme
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Burnout Paradise The Ultimate BOX in DIRT 2 problemOddelek: Igre | 746 (721) | Rotaidal |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17877 (7072) | steev |
» | COD punkbuster HELP ?Oddelek: Igre | 1719 (1381) | Banananjam |