Forum » Izdelava spletišč » Kako Gmail spreminja ozadje glede na vreme?
Kako Gmail spreminja ozadje glede na vreme?
LapD ::
Že odkar je možno "skinanje" gmaila se čudim temu pojavu, ko imam kadar je zunaj lepo vreme v gmailu "sončno" ozadje in temno, oblačno ozadje, ko zunaj dežuje. Je to povezano s kakšno vremensko komponento? Gmail prečekira kakšno je vreme v Ljubljani (dvomim da se orientira po več različnih lokacijah po Sloveniji) na nekem spletnem vremenskem servisu (mogoče celo lastnim) in potem pripopa primerno ozadje?
Zanima me predvsem, če ali kako je to možno izvesti tudi sicer na spletni strani, mogoče bi uporabil zadevo v kakšnem od prihodnjih projektov :)
Zanima me predvsem, če ali kako je to možno izvesti tudi sicer na spletni strani, mogoče bi uporabil zadevo v kakšnem od prihodnjih projektov :)
web&motion designer
Tody ::
Ja enostavno daš samo switch v php in mu poveš kateri CSS naj naloži. Vmes pa eno spremenljivko če je dež, sonce ali noč oz dan.
gregy ::
in potem računalnik pogleda skozi okno, da ve kateri css bo uporabil? :))))))
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
techfreak :) ::
Za Slovenijo lahko iz ARSO spletne strani dobiš podatke. Potem pa pač prikazuješ primerno temu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali še potrebujemo vremensko napoved na TV? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 26622 (21687) | Markoff |
» | Vreme..nenatančnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 22919 (20091) | matijadmin |
» | Zračni tlak in vremeOddelek: Znanost in tehnologija | 6587 (5988) | mitja73 |
» | joomla - kako preprečiti css v komponentiOddelek: Izdelava spletišč | 932 (781) | cryptozaver |
» | Joomla 1.5 in resolucijaOddelek: Izdelava spletišč | 1003 (827) | ql000 |