Forum » Programiranje » [asp.net] kombiniranje javascript in c#
[asp.net] kombiniranje javascript in c#
N-E-O ::
Sem nov v tem in me zanima sledeče:
Dostop do baze je napisan v jeziku c#. Narejena je osnovna forma spletne strani z ustreznimi gradniki. Po kliku na gumb "submit" se kreira event, ki podatke zapiše v bazo. Zdaj ko v visual studiu kliknem na gumb se mi kreira
function Button1_onclick() v javascriptu. Kako naj zdaj v tej funkciji kreiram objekt, katerega razred je zapisan v jeziku c#? Je to mogoče?
Dostop do baze je napisan v jeziku c#. Narejena je osnovna forma spletne strani z ustreznimi gradniki. Po kliku na gumb "submit" se kreira event, ki podatke zapiše v bazo. Zdaj ko v visual studiu kliknem na gumb se mi kreira
function Button1_onclick() v javascriptu. Kako naj zdaj v tej funkciji kreiram objekt, katerega razred je zapisan v jeziku c#? Je to mogoče?
Follow the white rabbit.
Binji ::
Kolikor se spomnim se ti tista funkcija kreira kar lepo v C#
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Binji ()
N-E-O ::
Ja html gradnik sem kreiral namesto asp-a. Zgleda, da na html-jeve je obvezno pisat event handlerje v javascriptu. Asp-evi normalno furajo c#.
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI programiranjeOddelek: Šola | 7647 (7174) | amacar |
! | PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranjeOddelek: Programiranje | 39182 (3765) | MrStein |
» | Začetki programiranjaOddelek: Programiranje | 2141 (1435) | Rias Gremory |
» | [ASP.NET] Dostop do dinamično kreiranih kontrolOddelek: Programiranje | 1312 (1158) | KalEl |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2206 (2091) | Fim |