Forum » Kaj kupiti » am2+ in zalman reserator
am2+ in zalman reserator
majlo ::
Zadeva je taka:
Danes dobim verjetno komponente
ASUS osnovna plošča, AMD, AM2+/3, AMD780G (M4A78 PRO) in AMD procesor PHENOM II X4 955, 3.2GHZ, AM3, BOX, BLACK EDITION in SAPPHIRE grafična kartica ATI Radeon HD 4850, 1GB DDR3, PCI-E pa me zanima, če ima kdo izkušnje za vodnim blokom od zalmana CPU Water Block (ZM-WB4 Gold) - so potrebne velike modifikacije ali bo pasal gor. Ker gledam po netu pa ne najdem nobene konkretne informacije. Isto me zanima, če paše na grafiko kateri od teh blokov:
VGA Water Block (ZM-GWB2)
VGA Water Block (ZM-GWB3)
Ker sem nabavo rabljenega reseratorja, zraven so bili ti bloki in mi ni novih za kupovat.
So na grafiki potem potrebna tudi rebra na ramih?
LP
Danes dobim verjetno komponente
ASUS osnovna plošča, AMD, AM2+/3, AMD780G (M4A78 PRO) in AMD procesor PHENOM II X4 955, 3.2GHZ, AM3, BOX, BLACK EDITION in SAPPHIRE grafična kartica ATI Radeon HD 4850, 1GB DDR3, PCI-E pa me zanima, če ima kdo izkušnje za vodnim blokom od zalmana CPU Water Block (ZM-WB4 Gold) - so potrebne velike modifikacije ali bo pasal gor. Ker gledam po netu pa ne najdem nobene konkretne informacije. Isto me zanima, če paše na grafiko kateri od teh blokov:
VGA Water Block (ZM-GWB2)
VGA Water Block (ZM-GWB3)
Ker sem nabavo rabljenega reseratorja, zraven so bili ti bloki in mi ni novih za kupovat.
So na grafiki potem potrebna tudi rebra na ramih?
LP
rsroki ::
...vidim da si strokovnjak pa ti ne moremo veliko pomagat, razen to da sem prepričan da se ti AMD procesor sigurno ne bo pregreval kakrkoli boš dal na njega (hladilnik), razen če ga boš ekstremno navijal....Intel je itak kot dva štedilnika skupaj...sam pa imam od Sapphire radeon hd 4830 512 MB in po forumih sem prebral da ima Sapphire najboljše serijske rešitve glede hlajenja...no poskusi..pa boš videl
rsroki
majlo ::
Meni se bolj gre za to, da bi imel čimbolj tih sistem. Moram še ventilator na ohišju naret preko stikala, ga sploh ne mislim met vklopljenega, razen pri igranju iger. Če bodo temperature z vodnim iste pol sploh nebo problema.
Kolko pa je kaj glasna grafika (je še nisem dobo)?
Kolko pa je kaj glasna grafika (je še nisem dobo)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [OPOZORILO]Skylake procesorji se lahko upognejo!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3225 (2189) | boogie_xlr |
» | Moje "cheap" vodno hlajenje, nasveti...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4722 (3564) | Janac |
» | TT A1604 AQUARIUS IIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1133 (1001) | Eddy |
» | pritrditev vodnega bloka na Celerona 733Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1067 (931) | SkIDiver |
» | Načrt za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2538 (2327) | NiggerBob |