Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N95 ohišje
Nokia N95 ohišje
Ciklamen ::
Lep pozdrav.
V prihodnjih dneh dobim domov rabljeno N95-ko, pa me zanima, ker vem da ohišje ne bo bogve kaj za 100€ vreden telefon, kje nabavit takšno ohišje v sloveniji?
V prihodnjih dneh dobim domov rabljeno N95-ko, pa me zanima, ker vem da ohišje ne bo bogve kaj za 100€ vreden telefon, kje nabavit takšno ohišje v sloveniji?
- End of the Post ->
- spremenil: Ciklamen ()
Ma nekje drugje jih ziher morajo imet, če ne druga bom moral iz ebay-a naročit :)
Samo vprašam pač, če je v sloveniji kakšna trgovina kjer se nahaja takšno ohišje, ampak zgleda da ne :)
Samo vprašam pač, če je v sloveniji kakšna trgovina kjer se nahaja takšno ohišje, ampak zgleda da ne :)
- End of the Post ->
Shybby ::
sem imel isti problem, ohišje znucano, sem naročil enega z bolhe, čepraj je blo garantirano da ni fake je bil navadn olož, sem potem kupil na enemu servisu v MB spet kao original, pa isti olož, raje fon menjaj boš imel manj problemov :)
Shybby, saj ne da dobim telefon šele jutri (ali pa v ponedeljek)...
- End of the Post ->
uf, kdor počasi bere več prebere :) se opravičujem.
najbolš da res ohišje z ebaya naročiš, pri nas ga težko dobiš, če ga sploh.
lp
najbolš da res ohišje z ebaya naročiš, pri nas ga težko dobiš, če ga sploh.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shybby ()
Hehehe, se splača včasih malo počasneje brati ja :) Saj ni panike.
Koliko pa recimo stane poštnina iz ebaya iz nemčije? Pa kako naj plačam sploh?
Koliko pa recimo stane poštnina iz ebaya iz nemčije? Pa kako naj plačam sploh?
- End of the Post ->
koliko te stane poštnina je čisto odvisno, ponavadi pa itak ti piše pri ob ceni artikla ki ga naročaiš, vse se da tud dogovorit z prodajalcem.
plačaš pa preko pay pal ali pa da greš na banko in od tam nakažeš prodajalcu.
lp
plačaš pa preko pay pal ali pa da greš na banko in od tam nakažeš prodajalcu.
lp
Exlie10 ::
ciklamen poglej na bolho ali pjdi na... ta link http://www.mobiplanet.si/Ohisje-za-Noki...
NekdoCe ::
ciklamen poglej na bolho ali pjdi na... ta link http://www.mobiplanet.si/Ohisje-za-Noki...
Tega se ne splača kupovat. Gre že po 1 tednu uporabe barva dol. Da ne govorim, da ni čist točna kopija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia e51 (kje dobit močnejšo baterijo)-za vsako ceno!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2414 (1176) | telen |
» | Nokia N96 težava z baterijoOddelek: Mobilne tehnologije | 987 (800) | Gregor P |
» | Nokia N95 8GB rotateMeOddelek: Mobilne tehnologije | 1306 (1070) | js osebno |
» | Kje kupiti nosilec za dlančnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1955 (1475) | Ursus |
» | nokia n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 1837 (1363) | ;-) |