Forum » Programska oprema » Problem z particijo
Problem z particijo
damek93 ::
Heiii...
Imam en problem, včerai sem hotu nardit iz 3 lokalnega diska 2 particiji, naložu sem si partition magic in ko sem ga naložu se mi je sam enkrat pojavu blue skrin in raćunalnik sem resetiru...ko pridem v windows ugotovim, da mi manjka 3 lokalni disk...potem pa sm prbu znova namestit windows visto...ko pridem do postopka, kjer si izberem disk na katerem bom meu windows se mi pojavijo na voljo 3 diski, vendar pri 3. piše unllocated space...nato sm s tega 3. diska probu ustvarit 2 particiji in mi je javlo error....nato pa sm 1. disk formatiru in nanj naložu windows...ko sm naložu sm šeu pogledat v moj računalnik če imam 3. disk vendar ga ni...
In zdai ne vem kam je izginu ta 3. disk...ter njegov prostor...???
Hvala za odgovore.
Imam en problem, včerai sem hotu nardit iz 3 lokalnega diska 2 particiji, naložu sem si partition magic in ko sem ga naložu se mi je sam enkrat pojavu blue skrin in raćunalnik sem resetiru...ko pridem v windows ugotovim, da mi manjka 3 lokalni disk...potem pa sm prbu znova namestit windows visto...ko pridem do postopka, kjer si izberem disk na katerem bom meu windows se mi pojavijo na voljo 3 diski, vendar pri 3. piše unllocated space...nato sm s tega 3. diska probu ustvarit 2 particiji in mi je javlo error....nato pa sm 1. disk formatiru in nanj naložu windows...ko sm naložu sm šeu pogledat v moj računalnik če imam 3. disk vendar ga ni...
In zdai ne vem kam je izginu ta 3. disk...ter njegov prostor...???
Hvala za odgovore.
schtr4jh ::
desni klik na moj računalnik, manage, disk management in poglej, če maš spodi 3 diske (diske, ne particije!) ... če obstaja tretji disk, ustvar particijo in ji določ črko ... to mislim, da bi moglo delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HomeMade NASOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1538) | kogledom |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1388) | lovro1a |
» | HDD - particijeOddelek: Strojna oprema | 1598 (1400) | bluefish |
» | Ubuntu -instalacija - particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1467 (1327) | BlaY0 |
» | kako ustvariti particijo v windowsu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1545 (1276) | valterz |