Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravljanje zvočnikov(logitech z3)
Popravljanje zvočnikov(logitech z3)
xardas222 ::
Pozdravljeni!
Doma mi ležijo zvočniki z3, ki bi jih rad popravo, odlomil sem konektor, kateri povezuje bas, zvočnike, ter tisti "dalinec" s katerega gre tudi "banana" ven
Konektro je bil popolnoma uničen(odlomljen) sedaj sem ga odlotal(9 lukenj) zanima me kako to nazaj zvezat, sredinski "šop" kablov gre ven z "dalinca" kjer reguliraš glasnost, vklop/izklop, ter banana, levi ter desni kabel so zvočniki.
Gre to kak nazja zvezat, se dam več slik gor ?????
Doma mi ležijo zvočniki z3, ki bi jih rad popravo, odlomil sem konektor, kateri povezuje bas, zvočnike, ter tisti "dalinec" s katerega gre tudi "banana" ven
Konektro je bil popolnoma uničen(odlomljen) sedaj sem ga odlotal(9 lukenj) zanima me kako to nazaj zvezat, sredinski "šop" kablov gre ven z "dalinca" kjer reguliraš glasnost, vklop/izklop, ter banana, levi ter desni kabel so zvočniki.
Gre to kak nazja zvezat, se dam več slik gor ?????
- spremenil: xardas222 ()
Pyr0Beast ::
To ti pa nobeden ne bo znal povedati.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7374 (2486) | Skater1982 |
» | kako monitor zvočnike vezati na TV?Oddelek: Zvok in slika | 9781 (7134) | T743 |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2900 (2323) | 2mlavric |
» | Kateri kabelOddelek: Zvok in slika | 3305 (2932) | axee |
» | Kako narediti S-vhs kabelOddelek: Strojna oprema | 1062 (852) | Mr.B |