Forum » Pomoč in nasveti » Nero wright method?
Nero wright method?
mirage ::
Pri peki image fajlov v nerotu lahko nastavljaš write method. Mene zanima kakšna je razlika med oziroma zakaj se uporabljajo naslednji načini snemanja :
-track at once
-disc at once
-disc at once/96.
-track at once
-disc at once
-disc at once/96.
ender ::
Track-at-once: vsak track je zapisan posebej, med pisanjem dveh trackov se laser ugasne; pri glasbenih CDjih dobiš na ta način med komadi 2-sekundno pavzo; lead-in se zapiše ob koncu pisanja tracka.
Disk-at-once: celoten CD se zapiše v enem prehodu, brez ugašanja laserja (na ta način ti pri muziki ni treba imeti 2-sekundnih pavz)
Disk-at-once/16|94|96: isto kot disk-at-once, vendar namesto da bi snemalnik sam zapisoval sub-channel (=sam izračunal podatke, ki pašejo tja), naredi to program; zares uporabno le pri kopiranju zaščitenih iger, vendar Nero za to ni primeren
Disk-at-once: celoten CD se zapiše v enem prehodu, brez ugašanja laserja (na ta način ti pri muziki ni treba imeti 2-sekundnih pavz)
Disk-at-once/16|94|96: isto kot disk-at-once, vendar namesto da bi snemalnik sam zapisoval sub-channel (=sam izračunal podatke, ki pašejo tja), naredi to program; zares uporabno le pri kopiranju zaščitenih iger, vendar Nero za to ni primeren
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
mirage ::
Hvala. Sem že 3 cdje vničo ker sem snemo image file z track at once.
Še enkrat hvala za odgovor.
Še enkrat hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung cd-r problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1129 (1074) | ALIen23 |
» | Ahead Nero 6-občutkiOddelek: Programska oprema | 2478 (1702) | KTr1sk |
» | Program v .BINOddelek: Programska oprema | 1234 (1068) | CaqKa |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2584 (2311) | dualband |
» | zapisovanje glasbenega cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1129) | McHregec |