Forum » Pomoč in nasveti » Upravitelj opravil
Upravitelj opravil
SaOOO ::
Lep pozdrav
Imam težavo z upraviteljem opravil, kot vidite na sliki. Problem je namreč v tem, da mi ne piše uporabniškega imena pri določenem procesu (system, user...). Želim pač zapreti samo procese pod 'user', da bi pač računalnik deloval hitreje in ne bi imel po nepotrebnem zagnanih cel kup procesov... PROSIM ZA POMOČ!
HVALA in LP. :)
Imam težavo z upraviteljem opravil, kot vidite na sliki. Problem je namreč v tem, da mi ne piše uporabniškega imena pri določenem procesu (system, user...). Želim pač zapreti samo procese pod 'user', da bi pač računalnik deloval hitreje in ne bi imel po nepotrebnem zagnanih cel kup procesov... PROSIM ZA POMOČ!
HVALA in LP. :)
dfajt ::
Tukaj je ena rešitev. Sicer pa bi jaz raje uporabljal Process Explorer namesto Task Managerja - je dosti zmogljivejši.
SaOOO ::
@dfajt, mislim da to to ni opisan problem kot ga imam sam. poglej sliko, ki sem jo prilepil jaz, pa sliko ki ja na tvojem linku...
sicer pa vseeno hvala! :)
sicer pa vseeno hvala! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba rama konstantno 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 4038 (2378) | hojnikb |
» | Ne morem ponovno naložiti ChromaOddelek: Programska oprema | 1886 (1715) | borovec |
» | Windows 7 sidebar (gadget) problemiOddelek: Operacijski sistemi | 2882 (2343) | globoko grlo |
» | windows 7 pripomočki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3751 (3241) | Kamion |
» | Zasedenost CPE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1310) | jurre |