Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj kupiti?
Kaj kupiti?
winlins ::
Lep pozdrav!
Kupil bi nov hladilnik za procesor pa me zanima kateri hladilniki boljše hladijo npr. takšen kateri ima do hladilnih reber cevke pa je malce večji npr. link
ali pa npr. originalen samo da je večji (da pride direkt na jedro procesorja in nima povezav do hladilnih reber) npr. link
Lp Gregor
Kupil bi nov hladilnik za procesor pa me zanima kateri hladilniki boljše hladijo npr. takšen kateri ima do hladilnih reber cevke pa je malce večji npr. link
ali pa npr. originalen samo da je večji (da pride direkt na jedro procesorja in nima povezav do hladilnih reber) npr. link
Lp Gregor
- spremenil: winlins ()
White&Nerdy ::
ThermalRight Ultra 120 eXtreme. Brez kakšnega koli venta ti hladi dosti bolje kot ona dva...
Mitja358 ::
ThermalRight Ultra 120 eXtreme. Brez kakšnega koli venta ti hladi dosti bolje kot ona dva...
Nevem zakaj bi dajal 55e za kuler?
axee ::
TRUE ni primeren za pasivno, za isti dnar dobiš boljše rešitve kar se tiče pasivnega hlajenja.
White&Nerdy ::
TRUE ni primeren za pasivno, za isti dnar dobiš boljše rešitve kar se tiče pasivnega hlajenja.
Inlight me.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračno hlajenje za lga1156Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4443 (3393) | huelz |
» | Nexus 12cm ventOddelek: Kaj kupiti | 1350 (1187) | t3hn0 |
» | pomoč - Hlajenje intelaOddelek: Kaj kupiti | 1517 (1318) | krucymucy |
» | ThermalRight 120 Ultra (extreme)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1886 (1509) | RC14 |
» | Scyth infinity??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1147 (961) | motoboy |