» »

Xtreamer - media player

Xtreamer - media player

««
77 / 105
»»

telexdell ::

Če imaš mobilni telefon, kateri podpira WiFi lahko upravljaš Xtreamer kar preko njega (IP-xt/rc1), tako da še računalnika ne rabiš.
Pri JB sem odkril prvo uporabno lastnost. Lepo listam filme na NAS disku,ko me kateri zanima, pritisnem "info" na daljincu in si preberem opis filma. Stvar je čisto uporabna.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Entity ::

Ze kaj novega z FLV VP6 podporo? Bo to sploh kdaj delovalo?

LpM

misek ::

Entity, poskusi zadnjo beto RC3. VP6 je podprt že kar nekaj časa ampak nismo opazili ;) Ne vem pa do kakšne resolucije.

RudeBw ::

telexdell je izjavil:

Pri JB sem odkril prvo uporabno lastnost. Lepo listam filme na NAS disku,ko me kateri zanima, pritisnem "info" na daljincu in si preberem opis filma. Stvar je čisto uporabna.

Ja, to sem odkril tudi jaz in zanimivo je to, da slike in opisi filma delujejo tudi, ko po restartu XT-ja slike v JB-u niso več vidne...

goyts ::

misek je izjavil:

goyts, imaš že v samem fw web remote control (osnovna stran, levo spodaj RC2). Pa tudi jukebox vsebuje malce naprednejšega. Pripravljam pa še boljšega.

hvala, samo ali mi lahko poveš, kje je ta levo spodaj na osnovni strani

goyts je izjavil:

misek je izjavil:

goyts, imaš že v samem fw web remote control (osnovna stran, levo spodaj RC2). Pa tudi jukebox vsebuje malce naprednejšega. Pripravljam pa še boljšega.

hvala, samo ali mi lahko poveš, kje je ta levo spodaj na osnovni strani

v browserju vpišeš XT-jev IP ali pa kar myxtreamer (privzeto) in se ti odpre web UI Xtreamerja, kjer najdeš (spodaj levo) povezave na RC, RC2, ... to ti odpre virtualnega daljinca za krmiljenje XT-ja iz PC-ja.

aspire ::

Novi SloPack V4.0 s vključenim in delujočim elektronskim programskim vodičem!

Vpeter je Skupnosti z elektronskim programskim vodičem, še posebaj slovenskim uporabnikom Xtreamerja, prispeval uporabniku prijazen pripomoček. Odlično izgleda in hitro deluje (odvisno od povezave in nastavitev omrežja). Siolovov meni je v modro-belih do rumene barve, kar asociaira na podjetje Siol. Kljub podražitvam naročniških paketov, s septembrom 2010, bomo ob pripomočku xEPG, še raje spremljali IP televizijo preko naše dragocene naprave. Moja trditev, da Xtreamer kot elektronska naprava pridobiva na koristnosti pri uporabnikih, se vedno bolj potrjuje. Zahvala gre med drugim vpetru, ki je še enkrat kot ničkolikokrat doslej, za vse nas razvil in omogočil, na račun svojega informacijskega znanja, nove pripomočke na Xtreamerju.

Na spodnji povezavi vam posredujem arhiv slovenskega paketa V4.0. Največja sprememba je xEPG, programska skripta vpetra, spremenil sem pogled v m3u to rss skripti, dodal vodič za vzpostavitev lokalne IPTV. Z novim FW lahko zaklenete XXX vsebine v razdelku "Za odrasle +18 let". Z novim FW lahko predvajate tudi flv datoteke, dato da sem za ljubitelje kulinarike v tem razdelku dodal ogromno oddaj Hrana in vino. Sicer pa najbolje, da sami zadevo preizkusite.

INSTALACIJA:

1) Najprej je potrebno instalirati originalem Xtreamer Live V9.1 s postopkom nadgradnje iz interneta;
2) Odpakirajte vsebino spodnjega arhiva SloPackV4.0.zip v mapo xLive.

Še enkrat prav lepa hvala vpetru za trud, čeprav vemo, da je programiranje za tebe vaja.

http://dl.dropbox.com/u/8699967/SloPack...

Lp

Aspire

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aspire ()

OK.d ::

jaz se bom pa zahvalil še misek-u za vse to;)
LPOK.d

refosk ::

aspire je izjavil:

INSTALACIJA:

1) Najprej je potrebno instalirati originalem Xtreamer Live V9.1 s postopkom nadgradnje iz interneta;

Ali lahko razložiš postopek?

uvz123 ::

aspire je izjavil:

Xtreamer Live V9.1

http://forum.xtreamer.net/topic/8432-xt...
Tukaj jaz vidim samo V9. Kje se da dobiti V9.1?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: uvz123 ()

svejk ::

refosk je izjavil:

aspire je izjavil:

INSTALACIJA:

Ali lahko razložiš postopek?

ja pod internet, če se ne motim imaš opcijo upgrade ali nekaj takega....čisto zgoraj!
tam boš lahko naredil upgrade 4ih zadev naenkrat ;)

@UVZ123 pozdravljen, kot je dejal "Svejk" imaš pod opcijo internet iz osnovnega menija Xtreamerja možnost nadgradnje za Xtreamer Live, in sicer:

1) v začetnem meniju Xtreamerja pritisni na opcijo "Internet" in nekoliko počakaj;
2) v vertikalnem seznamu pritisni na prvo opcijo "Check for Upgrade..." in nekoliko počakaj;
3) med štirimi možnimi nadgradnjami izberi tretjo, "Xtreamer Live" in prični s postopkom nadgradnje s sledenjem navodil;

Slovenski paket V4.0 je potrebno iz gornjega arhiva SloPackV4.0.zip prekopirati (unzipati) v originalno mapo xLive (nahaja se tam kamor se je instaliral originalen Xtreamer Live, in sicer na usb ključek, notranji ali zunanji disk). xLive se nahaja kot podmapa v mapi scripts. Če vam deluje lokalna mreža in lahko dostopate iz računalnika na Xtreamerja, potem boste iz računalnika, s pomočjo raziskovalca dostopali v mapo xLive neposredno na sledeč način (za operacijski sistem Windows XP):

1) Odprite program raziskovalec in kliknite na Moja omrežna mesta ter počakajte;
2) Pritisnite na + "Entire Network" (Celotno omrežje) ter počakajte;
3) Pritisnite na + "Microsoft Windows Network" ter počakajte;
4) Pritisnite na + "Workgoup" oziroma drugo ime vaše delovne skupine na katerega je povezan Xtreamer ter počakajte;
5) Pritisnite na + "Myxtreamer" oziroma drugo ime za Xtreamer ter počakajte;
6) Pritisnite na + "Xtreamer" in nato počakajte;
7) PRITISNITE NA + "sda1" izmed večih označevalcev za medij (sda1, sdb1, sdc1) in nato počakajte;
8) PRITISNBITE NA "scripts" in nato mapo "xLive" v kateri se nahaja vsebina za Xtreamer Live (in v to mapo morate prekopirati oziroma unzipati vsebino arhiva SloPackV4.0)

V operacijskem sitemu Windows 7 je dosti lažje, saj se vam v Raziskovalcu že avtomatično izpiše ime za Xtreamer in analogno klikaš po posameznih rubrikah. Pazi, da izberš "sda1", ki označuje prvi medij, kjer se podmapa xLive nahaja.

OPOMBA: MOŽNOST NADGRADNJE IZ INTERNETA JE MOŽNA SAMO IZ NAJNOVEJŠEGA FIRMWAREA!

Upam, da sem bil dovolj razumljiv, oziroma naj drugi razloži bolje!

Lp
Aspire

Zgodovina sprememb…

Pozdravljeni,

majhen sistemski, a veliki, popravek za nas uporabnike Slo Pack V4.1!

Odslej vam ne bo več potrebno predhodno instalirati t.i mišekove/vpetrove skripte za spremljanje IPTV preko xLive, saj se program udpxy zažene pred zagonom rss playliste. Slednjo pomankljivost je odpravil vpeter. Hvala ti vpeter.

Instalacija je kot za predhodno verzijo!

Tudi "Vodič za vzpostavitev lokalne IPTV" bom popravil. Slednje ne vpliva na vsebino spodnjega arhiva zip

Lp
Aspire

Zgodovina sprememb…

flier ::

Je ze mozno izbirati programe neposredno s stevilkami (ne samo plus/minus) ?

laguna ::

aspire, danes poskusil paket v4.0 in ugotovil, da ne dela scin maneger. Ali se lahko to popravil ročno, kot je že bilo pisano ali pa bo to popravljeno recimo v naslednji verziji v4.2

Tole pa je vprašanje za vpetra (mišeka) in aspire. Ali se že kaj dela na xliv 10 oz novi verziji.

Danes sem malo gledal na xlive (socialna skupina) rss in dobil rss caps test ali test cap (listal sem nove rss), no ne vem točno, ker ko sem hotel ponovno pogledat je čudežno izginil, tudi na metafeeds.com ga ne najden. Venda vseeno naj opišem kaj je tam (neverjetno).

Narejeni so mislim da štirje menuji (ne razumem čisto kaj piše vendar po občutku - jezik je ali francoščina, đšpanščina ...) in ma menuje serij, filmi, nastavitve ..., ko sem odpirl menu s filmi sem bil zelo presenečen, ti so razvrščeni po katagorijah (drame, risanke, akcija, ....) in v vsak kategoriji so ponavadi še od 3 do 7 strani filmov po 60 filmov. Vsak film je opremljen s sliko (kot je recimo na DVD-ju). Vendar izgleda to še ni končna verzija, saj še ni povezav do filmov, ... če se bo to delo nadaljevalo, mislim da bo možno dostopati z xtreamerjem do po mojem občutku več kot 1000 filmov!!! in recimo kot sem tako na hitro gledal tudi do dosti dosti serij. Filmi se lahko iščejo po imenu (delu imena) - odpre se že znana tipkovnica ali pa po prvih črkah (menuji). Kaj sem videl in če bo to zagledalo luč sveta potem je res filmoteka na xtreamerju.....

Torej, vpeter in aspire, imata kakšne informacije glede xlive 10 in glede tega kar sem opisal????

LP
lagunaaaa

novitibo ::

wtf?:|

astras ::

mogoce pa misek in aspire razumeta...
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

Zanima me ali ima xEPG možnost preklopa na T-2 programsko shemo. Za večino kanalov je itak vseeno katero shemo gledaš, ker so v večini isti programi v obeh listah (t-2 in Siol), me pa zanima ali je s kakšno posebno komando možno priti na T-2? Zanima me še ali je možno urediti preklop kanalov z napr. tipko naslednji (prejšnji) ali celo z izbiro številke programa. Če se uredi še možnost vklopa podnapisov, kot je to bilo v prejšnji varianti IPTV, bi bilo zelo uporabno, saj prekop programov deluje preko rss veliko hitreje in je skoraj približna zamenjava za STB.

Sicer pa je delo miseka in aspirea zelo pohvalno. Le tako naprej. V celoti gledano so to med najbolje delujočimi dodatki v novem beta FW-ju, kar je težko reči za npr. Jukebox, ki meni dela toliko težav, da ga sploh ne uporabljam (ga sploh nisem več inštaliral). Tako je tudi cel sistem veliko bolj stabilen, ker prej je prihajalo do stalnega zamrzovanja in potreba po hard-resetu.

laguna, verjetno Cap že pripravlja teren za v10 tako da si morda videl kakšno beto. Ga bom vprašal.

RudeBwai, odpri datoteko main.inc in v njej imaš
require_once('data_siol/functions.inc');
//require_once('data_t2/functions.inc');
//require_once('data_amis/functions.inc');
Spremeni da bo takole
//require_once('data_siol/functions.inc');
require_once('data_t2/functions.inc');
Preklop kanalov bomo uredili v naslednjem projektu VoD (video on demand).
Glede podnapisov: RSS ima sedaj popolno kontrolo nad playerjem tako da bi morali delovati. Kako se že vklopijo?

Glede jukeboxa: Enim deluje zadovoljivo, enim pač ne.

Končno našel RSS, kjer bi se naj dogajale zgoraj omenjene novosti

http://estosesale.com/xMegafilm/php/ind...

in še stran metafeeds.com

http://www.metafeeds.com/channel/cinetu...

LP
lagunaaaa

misek je izjavil:

RudeBwai, odpri datoteko main.inc in v njej imaš
require_once('data_siol/functions.inc');
//require_once('data_t2/functions.inc');
Spremeni da bo takole
//require_once('data_siol/functions.inc');
require_once('data_t2/functions.inc');
Preklop kanalov bomo uredili v naslednjem projektu VoD (video on demand).
Glede podnapisov: RSS ima sedaj popolno kontrolo nad playerjem tako da bi morali delovati. Kako se že vklopijo?

Odlično misek, zadeva s T-2 epg-jem deluje s prve... podnapisi mi v Xlive! ne delajo, ne vem zakaj, bom še malo potestiral... Za Jukebox bom pač moral počakat na bolj univerzalno rešitev (vsaj upam, da jim rata to poštimat).
Pa hvala za hiter odgovor in samo tako naprej ...

Pozdravljeni

Mene pa zanima, če in kako je potrebno napisati skripto, da mi odpre na xtreamerju naslednjo povezavo (lepo je biti sosed)

http://poptv.si/multimedia/lepo-je-biti...

Če kdo obvlada to zadevo (RSS) bi bilo lepo, če bi kdo na kratko napisal, kako se to dela, tako bi lahko združili moči in bi za naše XT naredili vsi še več, npr. eden bi naredil RSS za npr. lepo je biti sosed, drugi za neke druge serije, .. tako bi imeli zbir RSS, ki bi jih lahko uporabljali in gledeli te serije na XT.

Za odgovor se lepo zahvaljujem

LP
lagunaaaa

Pozdravljeni!

Ponosno vam predstavljam novo verzijo Slo Pack V4.2 z novo rubriko "POP TV" vsebine. V tej rubriki sem dodal naslednje vsebine 24UR - Novice, Svet na kanalu A in Najbolj priljubljene na POP TV. Vse tri svebine so dinamične in jih bom vsaki dan sproti osveževal. Vsak, ki bo izrazil željo in dodal svojo temo mu lahko odprem račun na Metafeeds strani, pokažem prvi feed dalje pa nadaljuje sam. Za svoj kanal, če se spreminja bo tako skrbel sam.

Postopek instalacije kot doslej:

1) Najprej originalen Xtreamer Live V9.1 instalirajte iz rubrike Internet iz osnovnega menija Xtreamerja z ubgradeom nato;
2) prekopirajte vsebino spodnjega arhiva zip SloPackV4.2.zip v podmapo xLive

Tako, sedaj pa grem brat poste, ker do sedaj nisem imel časa.

Povezava do arhiva zip SloPackV4.2.zip:

Lp

Aspire

VABILO K OBLIKOVANJU UPORABNIH VSEBIN!

Na http://www.metafeeds.com sem odprl novi account z imenom "SloPack" in geslom "slopack1". Dodal sem kanal Lepo je biti sosed in prvi del sezone 1. Dalje lahko sam. Do kanala Lepo je biti sosed boš po prijavi na stran moral klikniti na levi strani na "My Channels" (Moji kanali). Dalje pa se skušaj znajti sam. Nove vsebine v kanalu dodaš z pritiskon na gumb "Add Feeds" in izpolniš posamezne rubrike. Account sem odprl testno, če se bodo uporabniki vključili, bo zaživel in ga bom vključil v Slo Pack, drugače ne.

Želim vam srečno in mirno roko tistim, ki boste dodajali feede za skupno dobro.

S spodnjim programom lahko pridobite izvorni url medijske datoteke. Flash playerja še Xt ne podpira, zato morati pridobiti izvorno datoteko, ki se konča s flv oziroma mp4 ali drugače. Preden zadevo dodate jo morate preizkusiti, da bo resnično delovala.

Povezava do Orbit Downloaderja:
http://download.cnet.com/Orbit-Download...

Več si lahko preberete na topicu Xtreamer Live! - prilagojen za Slovenijo, ki ga najdete v forumu Xtreamer, znotraj področja Xtreamer Slovenija.

Vljudno vabljeni k oblikovanju, preko metafeeds je resnično enostavno, le paziti morate, da je izvorna datoteka, ki se skriva za Adobe Flash Playerjem prava oziroma njen url. Xtreamer prebavi marsikaj.

Lp

Aspire

Zgodovina sprememb…

Odlično @laguna, novi SloPackV4.3!

@laguna, hvala ti za tvojo skripto preko metafeeds strani. Sem jo dodal v SloPack V4.3, ki nam prinaša še zabavne oddaje Lepo je biti sosed. Ko boš imel čas, lahko oddaje dopolniš. Nove oddaje bodo takoj dostopne, potem, ko jih dodaš.

Torej zavoljo @lagune imamo spet novi, dopolnjeni Slo Pack V4.3.

Laguna še enkrat se ti zahvaljujemo, saj si ti pravzaprav preko viharjenja možganov na forumu povzročil, da imamo ideje kako dopolnjevati zanimive vsebine.

Instalacija SloPackV4.3 kot predhodnji:

Povezava do SloPackaV4.3:

Lp

Aspire

Dekinio ::

Je mogoče kakšen problem, če Xtreamer priklopim na tv in prek mreže na Mac-a...na Mac-u pa mam prek USB priklopljen MyBook 1TB in pravzaprav vse filme shranjene na externem disku?

Novi SloPack V4.3.1 - manjši popravek v izgledu na željo @lagune!

Novi slovenski paket nam prinaša popravek v izgledu iz menija Lepo je biti sosed, in sicer, namesto izgleda "ThreePartView" sem uporabil "PhotoFocusView", ki prinaša preglednejše brskanje med posameznimi oddajami (in dodanih je 64 delov, kar gre zahvala @laguni). Svetujem vam, da si slovenski paket naložite in ga preizkusite.

Instalacija kot do sedaj (najprej originalen xLiveV9.1 in nato odzipajte vsebino spodnjega arhiva v podmapo xLive)!

Povezava:

Lp
Aspire

rs1975 ::

rabim vašo pomoč. imam film Kick-Ass, in siver verzijo Kick-Ass.2010.720p.BluRay.DTS.x264-HDxT.
tole je do sedaj edini film, kateri mi ne prevaja XT. zvok sicer je, slike pa ni. tudi ko pritisnem tipko info je čudno - pri resoluciji piše 0x0...
če kdo ima to verzijo, naj prosim poskusi in javi.

ElHovica ::

Živijo. Kakor sem dojel SloPack V4.3.1 omogoča gledanje IPTVja (SiOL TV). Ali je poleg SloPacka treba naložiti tudi skripto IPTV 0.4.2, ali pa je to že vključeno v SloPack?

Vse pohvale fantom, ki skrbite, da je xtreamer uporaben!

LP
ElHovica

plattfuss ::

kolikor jaz dojamem vso zadevo sta to dve ločeni stvari.

aspire je izjavil:

Novi SloPack V4.0 s vključenim in delujočim elektronskim programskim vodičem!

Vpeter je Skupnosti z elektronskim programskim vodičem, še posebaj slovenskim uporabnikom Xtreamerja, prispeval uporabniku prijazen pripomoček. Odlično izgleda in hitro deluje (odvisno od povezave in nastavitev omrežja). Siolovov meni je v modro-belih do rumene barve, kar asociaira na podjetje Siol. Kljub podražitvam naročniških paketov, s septembrom 2010, bomo ob pripomočku xEPG, še raje spremljali IP televizijo preko naše dragocene naprave. Moja trditev, da Xtreamer kot elektronska naprava pridobiva na koristnosti pri uporabnikih, se vedno bolj potrjuje. Zahvala gre med drugim vpetru, ki je še enkrat kot ničkolikokrat doslej, za vse nas razvil in omogočil, na račun svojega informacijskega znanja, nove pripomočke na Xtreamerju.

Zgoraj Aspire omenja IP tv in SiOLove barve, ali to, zato se sklepal, da je IPTV že vključen v SloPack. Prosim, da mi nekdo, ki definitivno ve kako je s tem odgovori, ali je IP TV vključen, ali ne.

mitko25 ::

Pozdravljeni,

majhen sistemski, a veliki, popravek za nas uporabnike Slo Pack V4.1!

Odslej vam ne bo več potrebno predhodno instalirati t.i mišekove/vpetrove skripte za spremljanje IPTV preko xLive, saj se program udpxy zažene pred zagonom rss playliste. Slednjo pomankljivost je odpravil vpeter. Hvala ti vpeter.

Instalacija je kot za predhodno verzijo!

Tudi "Vodič za vzpostavitev lokalne IPTV" bom popravil. Slednje ne vpliva na vsebino spodnjega arhiva zip

Lp
Aspire

Odgovor je napisan zgoraj in ja deluje brez prednaložene skripte!
Bolj me moti ker ne morem na live-u prestavljat programe z puščico levo in desno ter podnapisi ne delujejo.

Mitko, kako drugače vklopiš podnapise? S katerim gumbom (oz. gumbi)? Da vidim ali se da kaj narediti.

Misek pozdravljen!
Podnapise vklopim s tipko subtitle na daljincu. Nekateri programi kot je Discovery channel delujejo s podnapisi, npr. HBO ne.
L.p.M

Kakšna ideja kako bi z VLC-jem streamal tudi podnapise da lahko sprobam to funkcijo?

svejk ::

mitko25 je izjavil:

sam link ne dela....

GrMar ::

misek je izjavil:

Kakšna ideja kako bi z VLC-jem streamal tudi podnapise da lahko sprobam to funkcijo?

Desni klik na sliki, Slika, Sled podnapisov, DVB podnapisi.

kako bo VOD deloval?

Včeraj se mi je zgodila zanimiva situacija. Na xtreamerju imam naložen FW 2.4 beta 20 RC3, jukebox in slopack 4.3.1. Preko WIFIja sem povezan v lokalno omrežje, preko LANa pa v SiOL IPTV. Upoabil sem miskotovo skripto iz IPTV 4.2 za aktivacijo obeh interfaceov. Ko zaženem IPTV preko slopacka ali preko Upnp, mi preneha delovati komunikacija z loklanim omrežjem preko WIFIja. Pomaga samo reboot, mogoče bi pomagalo tudi če bi preko telneta kaj ponovno zagnal, a ne pridem več preko LANa do xtreamerja.

Lahko probam prenaložiti FW brez jukeboxa, morda samo z slopackom in skripto za aktivacijo obeh intefaceov. Ali ima kdo kakšno udejo, kaj bi se dalo narediti oz. v čem bi bil problem.

LP
ElHovica

telexdell ::

Tudi sam imam sedaj miškovo skripto 4.2 in sem opazil, da če grem na RSS se mi po vrnitvi prekine povezava tako do IPTV (preko RSS in preko UnPn), kot tudi Wi-Fi mreža. Ko grem v nastavitve samo potrdim vse Wi-Fi parametre in mi brezžično zopet deluje, kabelska povezava pa ostane mrtva do ponovnega zagona XT. Če pa grem na UnPn IPTV pa mi povezavi ostaneta aktivni.
Očitno je krivec RSS Live.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

plattfuss ::

jaz sem na svojem (FW 2.4.0b20 RC3) usposobil IP TV samo z 0.4.1. 0.4.2 pri meni ni delal.
Sem pa popravil playlisto (T2) na 3.8.2010

Plattfuss ali lahko kam pošlješ playlisto za T2?
L-p-M

Glede vaših težav s povezljivostjo se mi niti sanja ne kaj bi lahko bilo narobe. Žal nima infrastrukture za test.

Bi pa vas rad prosil, če lahko nekdo poskusi v RSS dodati nov item:
<item>
<title>rss test podnapis</title>
<link></link>
<onClick>playItemURL("http://127.0.0.1:81/udp/239.255.0.1:5002", 0);</onClick>
</item>
239.255.0.1:5002 je IP:port za določen kanal, kjer se oddajajo tudi podnapisi. Nato poskusi enega izbrati.

<item>
<title>rss test podnapis</title>
<link></link>
<onClick>playItemURL("http://127.0.0.1:81/udp/239.255.0.1:5002", 0);</onClick>
</item>

sem probal dodat, pa nobenega učinka ob aktiviranju tipke subtitles. V bistvu ni nobene razlike od prej.
Se pa tudi meni dogoja nezdružljivost Upnp kode za IPTV (v0.4.1 ali 0.4.2) in rss IPTV. Skratka pri istočasni uporabi WiFi in žične povezave se obe povezavi prekineta, s tem, da se WiFi poveže takoj, žična pa šele ob restartu XT-ja.

Rok5 ::

Okej inštaliral sem xtreamer live! 9 a 90% vsebine ne deluje. Could not play content... Je to kaj narobe na mojih nastavitvah. Najbolj me muči da youtube ne deluje niti na originalni programski opremi niti na x-live. Je še kak drug naičn, da se uspoobi youtube? Hvala :)

poiskusi z DNS nastavitvami

Novi SloPackV4.4.3!

Na spodnjem linku:
http://forum.xtreamer.net/topic/11244-n...

Lp
Aspire

OK.d ::

ali se še komu dogaja, da se po neuporabi-se pravi po vklopu funkcije spindown, ter potem ob ponovni uporabi xtreamerja ne vklopi več zunanji disk-zašteka in ga je potrebno ponovno ugasniti nato vklopiti-zbuditi8-O
LPOK.d

RuN ::

A je mogoče, da bi ob poslušanju MP3 preko XT-ja moj reciever Yamaha RX-V463 vklopil tudi woofer?

Vem, da so komadi v stereo verziji (2 kanala), Yamaha ima pa možnost funkcije 5ch Enhancer, vendar mi manjkajo basi na wooferju !!!!

Kako bi rešil to?
««
77 / 105
»»