Forum » Kaj kupiti » spletna trgovina od A-Ž
spletna trgovina od A-Ž
amacar ::
Kupiti nameravam te slušalke. http://www.odaz.si/si/page/detail/gitm/...
Ker je na tej strani najugodnejša cena me zanima, če je že kdo kupil kaj pri njih in če je imel kakšne probleme z reklamacijami in koliko je poštnina, ker sam nisem zasledil podatka o poštnini.
lp
Ker je na tej strani najugodnejša cena me zanima, če je že kdo kupil kaj pri njih in če je imel kakšne probleme z reklamacijami in koliko je poštnina, ker sam nisem zasledil podatka o poštnini.
lp
Dami ::
Priporočam da greš osebno kupt v trgovino pač. Drugače sn nabavu že hi-fi opreme za par k€ tam.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Okapi ::
Ti kar kupi, trgovina sicer ni nek Bigbang po velikost, je pa v fizični obliki že precej časa na sceni in so dovolj resni.
O.
O.
Sej sem napisal, da se ne gre toliko za nakup (sam sm osebno tam kupil glasbeni stolp za 300€, pa se je dalo s fanti dobr zmenit za ceno), temveč za višino poštnine. Pr mimovrste dobim enake slušalke za 21.95€ s poštnino vred.
Najbolj me zanima poštnina; torej če je kdo v kratkem naročal in mi pove, koliko je poštnine plačal.
Najbolj me zanima poštnina; torej če je kdo v kratkem naročal in mi pove, koliko je poštnine plačal.
Kje si pa to našel?, Js sm preiskal celo stran, pa nisem našel. Je pa res, da mi strani splošni pogoji ne odpre, temveč je samo bela stran. (če je slučajno tam napisano).
Mislite, da bi se dalo osebno v trgovini zmeniti za isto ceno, kot je na spletu?
Mislite, da bi se dalo osebno v trgovini zmeniti za isto ceno, kot je na spletu?
Okapi ::
Če drugje ne najdeš cene, pač izpolnjuješ obrazec za naročilo, dokler ne pokaže cene za poštnino.
Skoraj 100% se bo dalo zmenit za isto ceno, še posebno, če boš kupil z gotovino.
O.
Skoraj 100% se bo dalo zmenit za isto ceno, še posebno, če boš kupil z gotovino.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
ok, pol pa bom rajš počakal, pa ne bom prek spleta naročo, itak grem v petek ali panaslednji teden v Celje. Teh par dni pa bom že pretrpel s priloženimi slušalkami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51940 (32762) | PoStrah |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15457 (9921) | lambda |
» | Poštnina iz amerikeOddelek: Kaj kupiti | 3773 (3179) | Okapi |
» | Steam v evrih po znanem nategatorskem kurzuOddelek: Igre | 4115 (2687) | 3p |