» »

Problem s tiskanjem.

Problem s tiskanjem.

mykie ::

Sem isti Mykie ki sem imel pred kakim tednom problem s Spooler Device-em na računalniku...

Hvala za odgovore bye the way Tony1 in Duff-u...sedaj sem zagnal Spooler in zgleda kot da to več ne povzroča problemov, pojavil se je pa nov problem in sicer ta da vedno ko dam ukaz 'Print' se pojavi okence ki od mene zahteva 'OUTPUT FILE NAME'...
Nimam pojma kaj je to in zakaj se mi to pojavlja, morda je možno da mi manjka kakšen driver update, prosil bi za kakšen nasvet.

Se zahvaljujem za pomoč.

LP, mykie

tony1 ::

Ni problema, mojster ;)

Zdajle je problem v tem, da imaš izbran napačni tiskalnik - namesto pravega imaš izbrano opcijo Print to file. Torej zamenjaš nazaj na printer pa naj bi delalo..

duff ::

točno tako :P

Zanimivo mojster, ampak se ne strinjam...:D

Nimam obkljukamo 'print to file'...in izbran je želeni printer...

:(

duff ::

aja,
control panel -> printers -> desni klik na na novo nameščeni tiskalnik in izberi "set as default" ali "označi kot privzet tiskalnik". sedaj imaš izbranega napačnega. dobiš na tiskalniku eno črno kljukico v zg. levem kotu ikone.

ta črna kljukica je izbrana že od včeri, tko da je privzet zaželeni tiskalnik...zanimivo ampak se ponovno ne strinjam...:(

tony1 ::

Očitno ga serje tvoj driver za printer in gre vse na slabše.

Poskušaj odstraniti trenutni gonilnik za tiskalnik in ga potem jovo na novo po navodilih inštalirati (ko te vprašajo winsi, če naj ponovno prepišejo že obstoječ driver, odločno klikni DA).

Če ne bo pomagalo, je najenostavnejša rešitev format.

hmmm...zgleda da nič kaj ne pomaga....:D...je še kak predlog?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Počasno tiskanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
6857 (633) aaads
»

RAČUNALNIK (tiskalnik)

Oddelek: Pomoč in nasveti
81004 (909) mkosirnik
»