Forum » Strojna oprema » HP 8710w probem z baterijo
HP 8710w probem z baterijo
Bor H ::
Pozdrav,
moj problem je dokaj konfuzen, vsaj jst nism navajen tega. Torej, slabo leto in pol prenosnik HP8710W, vem da je požrešen in baterija ni nikoli zdržala več kot 2 uri, okoli novega leta vem da je zdržala cirka uro dvajset pri 720p mkv filmu. Problem je pa nastal saj mi po novem ne zdrži več kot 10/15 minut. Najprej sm sumu da je krivo to, da ga že dolg nism mel na bateriji in je kontroler se zmedu, sm dal polnt, spraznu, napolnu.. Ni pomagal. Ok, sm pa dans gledal kako kaže napolnjenosti in vidu da do cirka 85 procentov počai pada pol pa naenkrat na 7 procentov in konc zabave. Torej, je kdo že rešu tak problem? V končni fazi lahko pridem do še ene enake baterije in preverm da ni kontroler fuč, sam ne bi rad pol tiste poškodoval če je to res.
Lp
moj problem je dokaj konfuzen, vsaj jst nism navajen tega. Torej, slabo leto in pol prenosnik HP8710W, vem da je požrešen in baterija ni nikoli zdržala več kot 2 uri, okoli novega leta vem da je zdržala cirka uro dvajset pri 720p mkv filmu. Problem je pa nastal saj mi po novem ne zdrži več kot 10/15 minut. Najprej sm sumu da je krivo to, da ga že dolg nism mel na bateriji in je kontroler se zmedu, sm dal polnt, spraznu, napolnu.. Ni pomagal. Ok, sm pa dans gledal kako kaže napolnjenosti in vidu da do cirka 85 procentov počai pada pol pa naenkrat na 7 procentov in konc zabave. Torej, je kdo že rešu tak problem? V končni fazi lahko pridem do še ene enake baterije in preverm da ni kontroler fuč, sam ne bi rad pol tiste poškodoval če je to res.
Lp
St@jler ::
Jaz imam 8710p in sem imel podoben problem. Baterija se je filala le nekje do 85% ali pa še manj. Sem šel na servis in v dveh dneh dobil novo baterijo v garancijskem roku.
Predlagam ti da greš na hp servis.
Predlagam ti da greš na hp servis.
Pyr0Beast ::
Zanič celica v večcelični bateriji. Nič nenavadnega dejansko.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
BALAST ::
A kdo ve kje kupit poceni in dobro generično baterijo za HP 8710p ali w?
Meni po eni lete uporabe tudi pade avtonomija spletnega brskanja pod 3ure.
Meni po eni lete uporabe tudi pade avtonomija spletnega brskanja pod 3ure.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC podvojil življenjsko dobo litij-ionskih baterijOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6251 (4577) | Pyr0Beast |
» | Vrednost laptopa (HP)Oddelek: Kaj kupiti | 2588 (1801) | MI5Ek- |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 967 (833) | Mitja358 |
» | Laptop do 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 2843 (2240) | BaRtMaN |
» | Prosim še meni svetujte pri izbiri prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2834 (2002) | Tim Burton |